ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπαράλες: "Με αυτοπεποίθηση στο επόμενο πέναλτι για να σκοράρω" (video)

Ο Μπαράλες βραβεύτηκε ως MVP του ματς με τον ΟΦΗ και τόνισε πως η ομάδα δουλεύει σκληρά και πως θα κάνει το παιχνίδι της για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί στην Τούμπα αλλά και κόντρα στην ΑΕΚ.

 

ΠΑΟΚΑΣΤΕΡΑΣ

Οι δηλώσεις του Αργεντινού επιθετικού κατά τη βράβευσή του ως MVP του ματς με τον ΟΦΗ:

Για το βραβείο του MVP που πήρε:

Eίμαι πολύ χαρούμενος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ, όπως επίσης και την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πάρω αυτό το βραβείο. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου στους στόχους της.

Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να γνωρίζει τη δουλειά σου, αλλά εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να συνεχίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα στο μέλλον.

Για το αν επηρεάστηκε από το χαμένο πέναλτι με την ΑΕΚ:

Ετσι είναι να πέναλτι, κάποια θα χαθούν... Στην προκειμένη περίπτωση χτύπησα δυνατά την μπάλα αλλά αυτή πήρε ύψος και έφυγε ψηλά και στο μέλλον άμα θα έχουμε κάποιο πέναλτι θα πάω με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση πάνω στην μπάλα για να σκοράρω.

Για τα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που ακολουθούν:

Πρώτα απ' όλα, όσον αφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, σκοπός μας είναι να παίξουμε έξυπνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα αλλά έχουμε και εμείς καλούς ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να δούμε τι θα μπορέσουμε να πάρουμε. Όσον αφορά στην ΑΕΚ, στόχος μας είναι να κάνουμε μια ανάλογη εμφάνιση με αυτή που κάναμε χθες (16/1) και από εκεί και πέρα να δούμε τι πιθανότητες έχουμε να πάρουμε εμείς την πρόκριση.

Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων