ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ 1-1: Αν τον αφήσουν, θα το παλέψει

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αν και καλύτερος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (1-1). Πέναλτι "φάντασμα" για την Ενωση. Γκολάρα από τον Κρέσπι.

ΠΑΟΚΑΣΤΕΡΑΣ

Το ματς άρχισε με τον ΑΣΤΕΡΑ να έχει την κατοχή της μπάλας και να ψάχνει ένα γρήγορο γκολ.

Στο 8ο λεπτό του παιχνιδιού οι κιτρινόμαυροι σκόραραν αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Μετά από φάουλ του Μάνταλου ο Ολιβέιρα πλάσαρε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ήταν σε αντικανονική θέση και έτσι το τέρμα του Πορτογάλου δεν μέτρησε.

Η ομάδα της Τρίπολης ήταν τελική αυτή η οποία άνοιξε το σκορ στο ματς στο 20’! Ο Σίτο άλλαξε παιχνίδι από τα δεξιά για τον Μουνάφο, αυτός με ωραία σέντρα έβγαλε στον Κρέσπι και ο νεαρός στραίκερ με ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να απαντήσουν τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Παουλίνιο έβγαλε για τον Ολιβέιρα αλλά ο επιθετικός της ΑΕΚ αστόχησε από κοντινή απόσταση.

Στο 30’ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι ΦΑΝΤΑΣΜΑ. Ο Λόπες έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, μετά από μαρκάρισμα του Μουνάφο και ο Γκορτσίλας έδειξε την άσπρη βούλα. Οι κιτρινομπλέ είχαν έντονα παράπονα για την συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1.

Στο 37' ο Ριέρα έπιασε ένα δυνατό σουτ, όμως η προσπάθεια του κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιντώτα.

Το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτερου 45λεπτου οι κιτρινομπλέ μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Εκδήλωσαν την πρώτη τους επίθεση στο 47’. Ο Σίτο θέλησε να αιφνιδιάσει τον Τσιντώτα με ένα μακρινό σουτ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 53' οι Αρκάδες έφτασε κοντά στο 2-1! Ο Σίτο γύρισε στον Ριέρα αλλά αυτός έκανε πολύ κακό τελείωμα και η μπάλα κατέληξε εκτός ορίων.

Ο Βέρντε επιχείρησε ένα σουτ στο 62’ με το αριστερό του πόδι με τον Παπαδόπουλο να μην ανησυχεί καθώς είδα την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του.

Στο 69’ το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς κέρδισε πέναλτι! Ο Τσιγκρίνσκι ανέτρεψε τον Λουίς Φερνάντεθ μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Γκορτσίλας έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Τσιντώτα με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν στο 73’ ένα φάουλ σε καλό σημείο. Ο Βέρντε εκτέλεσε με τον Παπαδόπουλο να του λέει όχι με θεαματική απόκρουση.

Στο 88' ο Ιταλός εξτρέμ της Ενωσης απείλησε και πάλι την εστία των Αρκάδων. Βγήκε σε τετ-α-τετ έκανε και το πλασέ, ωστόσο ο πορτιέρε του ΑΣΤΕΡΑ, μπλόκαρε την μπάλα.

Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο ματς με τις δύο ομάδες να δίνουν νέο ραντεβού στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Σουάρεθ, Μουνάφο, Ριέρα (62’ Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (54’ Χαουρέγκι), Κρέσπι (83’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο (82’ Μπακάκης), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρστίτσιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης (71’ Σβάρνας), Βέρντε, Ολιβέιρα (Κλωναρίδης)

Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων