ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αυτός ήταν ΑΣΤΕΡΑΣ!

Την κατάκτηση των τριών βαθμών πανηγύρισαν οι παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ μετά την άνετη νίκη επί του ΟΦΗ με 2-0. Η κριτική στην απόδοση των κιτρινομπλέ.

ΠΑΟΚΑΣΤΕΡΑΣ

Παπαδόπουλος: Ενα ήσυχο απόγευμα για τον κίπερ του ΑΣΤΕΡΑ. Δεν χρειάστηκε η μεγάλη απόκρουση. Σχεδόν θεατής καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ανχελ: Τα πήγε καλά αμυντικά ενώ επιθετικά έδινε βοήθειες, έχοντας ένα μεστό παιχνίδι. 

Ματρικάρντι: Ήρεμος στις τοποθετήσεις του και σωστές παρεμβάσεις στην μπάλα. Σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια τα πήγε πολύ καλά.

Σουάρεθ: Κι αυτός τα πήγε καλά όντας... κολόνα δίπλα στον Αργεντινό. Ισως ήταν από τα καλύτερα του παιχνίδια στην Τρίπολη.

Κώτσιρας: Είχε σωστά ανεβάσματα, αμυντικά δεν είχε θέματα και ήταν καίριος σε 2-3 περιπτώσεις που ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος. Εδωσε πολλά σε μια νίκη που είχε ανάγκη πολύ η ομάδα του.

Βαλιέντε: Αμυντικά σωστός. Εκοβε ό,τι πήγε να περάσει προς την άμυνα. Περιόρισε τον Σεμέντο και έδινε ανάσες στον Μουνάφο. 

Μουνάφο: Ήταν ο καλός Μουνάφο με γρήγορες πάσες και έξυπνα τρεξίματα με τα οποία κάλυπτε χώρους. 

Μαρκ Φερνάντεθ: Κινητικός, είχε όρεξη, πάθος και δημιουργούσε ρήγματα. Βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να είναι πιο ουσιαστικός στις συνεργασίες με τον Μπαράλες.

Σίτο: Επικίνδυνος από την αριστερή πλευρά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα πήγε πολύ καλά γι’ ακόμα ένα ματς. Στο δεύτερο 45λεπτο ξέμεινε απο δυνάμεις και αντικαταστάθηκε

Λουίς Φερνάντεθ: Εψαξε το γκολ το οποίο ήθελε πολύ να πετύχει. Ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Ηταν αρκετά κινητικός και ιδιαίτερα επικίνδυνος κάθε φορά που επιχειρούσε σουτ.

Μπαράλες: Δύο γκολ με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι. Τι άλλο να έκανε; Σούπερ ματς για τον Αργεντινό και δίκαια MVP.

Οι αλλαγές:

Ριέρα: Εκανε το comeback μετά από 1,5 μήνα. Εδειξε πως χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό σημείο.

Μπόρχα Φερνάντεθ: Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα. Μοίρασε σωστές πάσες όταν χρειάστηκε και τα πήγε καλά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ιγκλέσιας: Πέρασε στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να διατηρήσει την κατοχή της μπάλας και να κερδίσει φάουλ στη μεσαία γραμμή. Το έκανε με απόλυτη επιτυχία.

 Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων