ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα Limit up και limit down του α' γύρου!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με όχι και τόσο ενθαρρυντικό τρόπο. Ποιοι ξεχώρισαν και ποιοι όχι;

 

Το πείραμα με τον Χιμένεθ δεν πέτυχε και αρκετοί παίκτες έμειναν πίσω με τον προπονητή να δοκιμάζει συνέχεια άλλα σχήματα και πρόσωπα.

Πάμε να δούμε ποιοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν και ποιοι όχι.

Limit Up

Νίκος Παπαδόπουλος: Ο πορτιέρε του ΑΣΤΕΡΑ, παρόλο την πτωτική πορεία της ομάδας, είναι σταθερά στους κορυφαίους σε νούμερα στις σχετικές κατηγορίες της Super League 1. Δεν είναι και λίγες οι σωτήριες αποκρούσεις που έχει κάνει. 

Χρήστος Τασουλής: Επέστρεψε για τα καλά στη δράση και μάλιστα έχει πάρει φανέλα βασικού. Σε 8 ματς έχει 3 γκολ και δείχνει ότι και στη συνέχεια θα είναι από τους παίκτες που θα υπολογίζει ο Ράσταβατς.

Ριέρα: Ήρθε στην ομάδα από ένα πρωτάθλημα πιο χαμηλής έντασης. Κατάφερε να ξεχωρίσει και να είναι ο πρώτος παίκτης σε ασίστ της ομάδας. Σίγουρα ένας παίκτης που όταν δεν παίζει λείπει από την ομάδα.

Λουίς Φερνάντεθ: Εχει ποιότητα, έχει δώσει γκολ αλλά του λείπει η σταθερότητα. Σ' αυτόν τον ΑΣΤΕΡΑ όμως ξεχωρίζει. 

Μαρκ Φερνάντεθ: Δεύτερος σκόρερ της ομάδας και φέτος. Κι αυτός δεν είναι σταθερός ωστόσο αλλά δεν μπορείς να μην τον εμπιστεύεσαι. 

Μπαράλες: Επέστρεψε στην ομάδα που πραγματοποίησε την καλύτερή του σεζόν και μέχρι τώρα είναι σημείο αναφοράς για την επίθεση της ομάδας αλλά και τον τρόπο που αυτή αναπτύσσεται. Σε 14 ματς έχει 5 γκολ και 1 ασίστ όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μαζί με τον Λουίς.

Limit down

Ματρικάρντι: Ο Αργεντινός φέτος έχει πάρει τις ευκαιρίες του αλλά κάνει συχνά λάθη που μάλιστα κοστίζουν. Αυτό συνέβη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά και με τον Παναθηναϊκό στο ίδιο... μέρος του εγκλήματος. 

Σουάρεθ: Περιμέναμε να δούμε περισσότερα από τον Ισπανό αλλά χρειάζεται χρόνο όπως φαίνεται. 

Σίτο: Με την Ξάνθη ήταν εξαιρετικός αλλά περιμένουμε να δούμε να έχει διάρκεια.

Καπίγια: Είναι παίκτης με ποιότητα, περνούν από τα πόδια του πολλές μπάλες αλλά μπορεί να γίνει πιο καθοριστικός στο παιχνίδι της ομάδας του. Περιμένουμε περισσότερα. 

Μπόρχα Φερνάντεθ: Δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής. Αδιάφορο το πέρασμά του από την Τρίπολη. 

Οι... αδικημένοι

Κώτσιρας, Πασαλίδης είναι δύο περιπτώσεις που πήγαν να... χαθούν με τον Χιμένεθ. Είναι άδικο να πούμε ότι είναι σε πτωτική πορεία μιας και με τον Ράσταβατς φαίνεται να βρίσκουν τον εαυτό τους ξανά. 

Δουβίκας: Δεν έχει πάρει ευκαιρίες. Περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο το ταλέντο του.

Μουνάφο-Ιγκλέσιας: Ενα άκρως επιτυχημένο δίδυμο το... έσπασε ο Χιμένεθ. Η αξία τους δεδομένη και περιμένουμε να δούμε τον πραγματικό τους εαυτό στο β' γύρο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων