ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η ευκαιρία του Τασουλή...

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος θα αγωνίζεται στη Serie A και τη Σασουόλο τη φετινή σεζόν και η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΑΣΤΕΡΑ είναι ανοικτή, καθώς τα τελευταία χρόνια η θέση ήταν καπαρωμένη από τον Γιώργο...

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει εκτός του Άνχελ Μαρτίνεζ Ορτέγκα (ως φυσική του θέση) και ο Χρήστος Τασουλής και οι δύο τους θα "μονομαχήσουν" για τη θέση.

Ο Χρήστος Τασουλής νίκησε κάθε ατυχία, στάθηκε όρθιος έπειτα από πολλούς τραυματισμούς, και πλέον έτοιμος να πάρει μια μεγάλη ευκαιρία.

Κατά την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε σε λίγα παιχνίδια, έρχεται όμως φέτος από γεμάτη προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Χιμένεθ χωρίς προβλήματα.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, καλείται να βρει τον παλιό καλό του εαυτό και να γίνει ο Τασουλής του... Πανιωνίου. Ο ποδοσφαιριστής που κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών και που ξεχώριζε για το πάθος και την ποιότητά του.

Ο ποδοσφαιριστής που πίστεψε σ' αυτόν ο ΑΣΤΕΡΑΣ αποκτώντας τον έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό. 

Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα πάρει την ευκαιρία του από τον Χιμένεθ, ο Αρκάς στην καταγωγή αμυντικός, που αγωνίζεται και ως αριστερός μέσος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων