ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ 2-3: "Μαχαιριά" στο 92'

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάλεψε με νύχια και με δόντια προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο το γκολ της Ενωσης στα τελευταία λεπτά του αγώνα έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

 ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, δύο ομάδες πολύ πιο έτοιμες λόγω των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο ΑΣΤΕΡΑΣ χρειάστηκε το VAR κι ένα γκολ στο 92' για να χάσει. Η Ενωση με καρφωτή κεφαλιά του Σιμόες πήρε τη νίκη με 2-3.

Εξαιρετικός ο Ριέρα έχοντας ασίστ στο 1-0, ενώ από εκείνον ξεκίνησε η φάση του πέναλτι για το 2-2.

Η ομάδα της Τρίπολης, στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, αιφνιδίασε την ΑΕΚ, προηγήθηκε μόλις στο 3' με τον Λουίς Φερνάντεθ αλλά στη συνέχεια η Ένωση κυριάρχησε. Γύρισε το ματς με τα γκολ των Ολιβέιρα και Λιβάια αλλά οι Αρκάδες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Ο Μπαράλες μπήκε στο ματς, κέρδισε το δεύτερο πέναλτι σε ισάριθμες συμμετοχές του και αυτή τη φορά ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Αργεντινός έστησε την μπάλα και εκτέλεσε εύστοχα, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ από την επιστροφή του στην Τρίπολη. Όμως, οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Σιμόες στο 92' πήραν τη νίκη.

Όπως με Ολυμπιακό

Ο Μπόρχα Χιμένεθ, δεν άλλαξε συνταγή σε σχέση με τα όσα είδαμε κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Μοναδική αλλαγή αυτή του Πασαλίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής. Τη θέση του πήρε ο Σουάρεθ.

Ο Ισπανός κόουτς, παρέταξε την ομάδα του με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Σουάρεθ, Βαλιέντε και Αντζουλάς με τους Κυριακόπουλο και Κώτσιρα αριστερά και δεξιά τους. Ιγκλέσιας και Μπόρχα Φερνάντεθ ήταν το δίδυμο στον άξονα, ο Ριέρα μπροστά τους ελεύθερος κι οι Μαρκ Φερνάντεθ-Λουίς Φερνάντεθ στην κορυφή.

Ριέρα-Λουίς Φερνάντεθ και... ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!!

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν το ματς πιέζοντας από το πρώτο δευτερόλεπτο ψηλά και μόλις στο 3' ήρθε το πρώτο φετινό γκολ του ΑΣΤΕΡΑ στο πρωτάθλημα.

Ο Ριέρα έκανε μαγική ασίστ στον Λουίς Φερνάντεθ κι εκείνος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο παράθυρο του Μπάρκα που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αντιδράσει.

Γρήγορη ισοφάριση

Oι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση και στο 10' το σουτ του Γαλανόπουλου από κόντρα βγήκε κόρνερ. Στο 12' ο Σιμόες δοκίμασε κι αυτός το πόδι του αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. 

Η ισοφάριση ήρθα με την ολοκλήρωση του πρώτου τέταρτου. Ο Βέρντε εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση κι ο Ολιβέιρα έφερε το ματς στα ίσια.

Η ΑΕΚ ανέβασε την πίεσή της, μετέφερε πιο συχνά το παιχνίδι στην εστία του ΑΣΤΕΡΑ αλλά μέχρι να βγει το ημίχρονο δεν κατάφερε να βρει το γκολ για το 2-1. Στο 36' ο Αντζουλάς έκανε το λάθος, ο Ολιβέιρα μπήκε στην περιοχή αλλά μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. 

Εψαξαν το γκολ κι οι δύο

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, μετά το 25' οι φρέναρε τον ρυθμό της Ενωσης και πήρε την κατοχή. Μάλιστα στο 38' οι γηπεδούχοι είχαν μια πολύ καλή στιγμή. Ο Λουίς Φερνάντεθ έστρωσε στον Ριέρα, αλλά το σουτ του δεύτερου από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε άουτ.

Οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 41' ο Βαλιέντε έβαλε την κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ολιβέιρα. Στην επόμενη φάση ο Ριέρα με υπέροχη κάθετη πάσα βρήκε τον Λουίς Φερνάντεθ αλλά ο Μπάρκας απέκρουσε και στη συνέχεια πήρε το άουτ.

Η Ενωση και πάλι με τον Βέρντε έψαξε το 2-1 με τον Παπαδόπουλο να του λέει "όχι".

Τελικά, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Ολιβέιρα να αποχωρεί με το φορείο και τον Αλμπάνη να παίρνει τη θέση του.

Ο Μπαράλες... ΔΕΝ είπε την τελευταία λέξη

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στο δεύτερο μέρος αποφασισμένοι για τη νίκη. 

Στο 56' η συνεργασία των Βέρντε, Αλμπάνη και Σιμόες είχε ως αποτέλεσμα το σουτ του τελευταίου να φύγει άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Παπαδόπουλος κράτησε όρθια την ομάδα του ύστερα από την όμορφη προσπάθεια του Λιβάια.

Στο 62' ο Βέρντε έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Ιγκλέσιας και στη συνέχεια να καταλήγει κόρνερ. Ενα σουτ από τον αρχηγό των κιτρινομπλέ στη συνέχεια πέρασε άουτ. Η ΑΕΚ δημιούργησε μια τρομερή ευκαιρία στο 64' με τον Βέρντε απέναντι από τον Παπαδόπουλο να στέλνει την μπάλα άουτ.

Τελικά, το γκολ για την ΑΕΚ ήρθε στο 68'! Ο Λιβάια πήρε την μπάλα από τον Αλμπάνη που έκανε εξαιρετική κούρσα και γύρισε την μπάλα στον Κροάτη την κατάλληλη στιγμή.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 71' ο Μπαράλες πήρε πέναλτι σε τράβηγμα του Μπακάκη. Ο ίδιος έστησε την μπάλα και από την άσπρη βούλα έκανε το 2-2, στην επιστροφή του στο "Κολοκοτρώνης". Τελικά, η ΑΕΚ κατάφερε να... σοκάρει το "Κολοκοτρώνης" με την καρφωτή κεφαλιά του Σιμόες στο 92'.

Ετσι, οι κιτρινομπλέ έμειναν στο μηδέν, ενώ οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων