ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ξεβράκωμα με VAR!

Τι κι αν μπήκε το VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Η ξεφτίλα συνεχίζεται. Μεγαλείο γελοιότητας και οσφυοκαμψίας από τον Κουμπαράκη! Καθαρό πέναλτι στο τελευταίο δεκάλεπτο για τον εξαιρετικό Αστέρα που για ακόμα μια χρόνια διαπιστώνει ότι σωτηρία δεν υπάρχει. Κλοπή με το καλημέρα. VARεθήκαμε ρε!!!!

 

Αλητεία! Κλοπή! Ντροπή!

Όποια λέξη κι αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε θα είστε... μέσα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε από τον Ελ Αραμπί στο 5' από το σημείο του πέναλτι (αυτό δόθηκε ορθά χωρίς δεύτερη σκέψη).

Οι Αρκάδες, μια εντελώς νέα ομάδα, έδειξαν στο πρώτο επίσημο ματς τους αρκετά θετικά σημάδια και σίγουρα άξιζαν κάτι περισσότερο από το... μηδέν. Ομως, είπαμε: Ο Κουμπαράκης είχε άλλη άποψη!

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Έτσι ξεκίνησε

Σε 4-2-3-1 ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Κυριακόπουλο, Πασαλίδη, Αντζουλά και Κώτσιρα στην άμυνα. Βαλιέντε και Μπόρχα Φερνάντεθ ήταν το δίδυμο στα χαφ με τον Ιγκλέσιας να έχει πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους και τους Ριέρα - Μαρκ Φερνάντεθ να είναι στα άκρα του Λουίς Φερνάντεθ.

Στα... σχοινιά με το "καλημέρα"

Μόλις στο 5' ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρέθηκε με την πλάτη στον... τοίχο. Η σέντρα του Ραντζέλοβιτς χτύπησε στο πλευρό του Πασαλίδη και εν συνεχεία στο χέρι του. Ο Ελ Αραμπί δεν αστόχησε και παρόλο που ο Παπαδόπουλος έπεσε στην αριστερή του πλευρά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του.

Στη συνέχεια του ματς, οι Αρκάδες πήραν μέτρα, κρατούσαν μπάλα και στο 15' απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς με τον Λουίς Φερνάντεθ να σουτάρει και τον Σα να μαζεύει την μπάλα.

Στο 32' ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε μια πολύ καλή στιγμή για το 1-1, όμως, η κεφαλιά του Ιγκλέσιας πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο.

Οι γηπεδούχοι από το 37' μέχρι το 38' είχαν δύο καλές στιγμές με τον Ραντζέλοβιτς να σουτάρει αλλά να μπλοκάρεται η προσπάθειά του και στο επόμενο λεπτό ο Παπαδόπουλος είπε, με εντυπωσιακό τρόπο, "όχι" στον Σουντανί ο οποίος ήταν σε θέση τετ α τετ.

Ετσι το πρώτο μέρος έκλεισε με την ομάδα της Τρίπολης να πληρώνει μια στιγμή ατυχίας.

Ξεκάθαρη κλοπή!

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο... φορτσάτος. Ο Ποντένσε δοκίμασε μια λόμπα την οποία μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος, ενώ ο Ραντζέλοβιτς στο 51' σούταρε αλλά ο πορτιέρε των Αρκάδων ήταν και πάλι εκεί.

Οι παίκτες του Μπόρχα Χιμένεθ προσπάθησαν να απαντήσουν με τον Αντριάν Ριέρα να σουτάρει στο 54' ύστερα από όμορφη προσπάθεια αλλά είδε την μπάλα να φεύγει άουτ.

Η είσοδος των Μασούρα - Βαλμπουενά έκαναν πιο απειλητικό τον Ολυμπιακό. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, παρόλα αυτά, προσπάθησε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες του. Στο 71' μάλιστα ο Μαρκ Φερνάντεθ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Σα να πέσει στη γωνία του για να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 81' ο Μπαράλες, με το που μπήκε στο ματς, είδε τον Ελ Αραμπί να τον τραβάει ξεκάθαρα. Ο Κουμπαράκης έκανε χρήση του VAR αλλά αποφάσισε να... κλείσει τα μάτια και στο ριπλέι. Απίστευτα πράγματα στο Φάληρο. Ούτε με τη χρήση της τεχνολογίας ο.... ασθενής (ελληνικό ποδόσφαιρο) δεν έχει σωτηρία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Σα, Σουντανί (66' Βαλμπουενά), Σεμέδο, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Ελ Αραμπί, Ομάρ, Κούτρης, Σισέ και Ραντζέλοβιτς (66' Μασούρας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας, Άντριαν, Λουίς Φερνάντεθ (66' Πασκουάλ) και Μαρκ Φερνάντεθ (79' Mπαράλες).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων