ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον ΑΣΤΕΡΑ ο Μπόρχα Χιμένεθ (video)

Αναμονή τέλος! Ο Μπόρχα Χιμένεθ είναι και με τη βούλα πια προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ καθώς ανακοινώθηκε από την κιτρινομπλέ ΠΑΕ το απόγευμα του Σαββάτου (06/07).

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Εδώ κι αρκετό καιρό η συνεργασία ΑΣΤΕΡΑ και Μπόρχα Χιμένεθ ήταν δεδομένη με τους Αρκάδες να έχουν κινηθεί αστραπιαία από τον Μάιο για να φέρουν στην Τρίπολη τον νεαρό Ισπανό προπονητή.

Το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση, η οποία ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου για να σφραγίσει το κεφάλαιο Μπόρχα Χιμένεθ για τον ΑΣΤΕΡΑ.

Ο 34χρονος κόουτς, θα είναι ο 2ος Ισπανός που θα καθίσει στον πάγκο του ΑΣΤΕΡΑ στην ιστορία του συλλόγου και ο νεότερος φυσικά.

Ο Χιμένεθ αρνήθηκε τους πάντες για να αναλάβει τον ΑΣΤΕΡΑ κι απ' όταν ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΣΤΕΡΑ τα πάντα στον Θεόδωρος Κολοκοτρώνης λειτουργούν σαν να ήταν εκεί.

Πλέον, με κάθε επισημότητα ο Μπόρχα Χιμένεθ θα αναλάβει τις τύχες του ΑΣΤΕΡΑ και όπως ο ίδιος δήλωσε είναι πολύ χαρούμενος γι' αυτό.

Διαβάστε ΕΔΩ όσα πρέπει να γνωρίζεται για τον νέο τεχνικό των κιτρινομπλέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΤΕΡΑ:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καλωσορίζει τον προπονητή Borja Jiménez Sáez στην ομάδα.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Ισπανό προπονητή, Borja Jiménez Sáez. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας γεννήθηκε στην πόλη Avila της Ισπανίας στις 21 Ιανουαρίου 1985. 

Στη μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα έχει εργαστεί στις ισπανικές ομάδες Real Valladolid B, CD Izarra, Club Rapido de Bouzas και CD Mirandes".

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

- Είμαι πολύ χαρούμενος που γνωρίζω σιγά - σιγά την πόλη της Τρίπολης και την ομάδα. Ήδη έχω επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Είναι πάρα πολύ καλές για να μπορέσει κάποιος να δουλέψει και να κάνει μια καλή χρονιά με βάση τους στόχους που έχουν οριοθετηθεί. 

- Ήταν πολύ σημαντική η επιμονή της ομάδας ώστε να έρθω εδώ. Είναι σημαντικό να προπονήσω μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πίστεψε σε εμένα εδώ και καιρό και ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να πάρω την απόφαση και να συμμετάσχω στο project που μου πρότειναν, το οποίο θεωρώ ότι είναι ένα project πάρα πολύ φιλόδοξο. 

- Πρέπει να αναγνωρίσω ότι τον τελευταίο καιρό είδα αρκετούς αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Έχει ομάδες οι οποίες συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το Champions League και προχωράνε αρκετά. Υπάρχουν αρκετοί προπονητές στην Ισπανία όπως ο Μανόλο Χιμένεθ αλλά και άλλοι, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα, κάτι το οποίο ανεβάζει το πρεστίζ του ελληνικού πρωταθλήματος και κάτι το οποίο με βοήθησε ώστε να πάρω την απόφαση και να έρθω σε αυτό.

- Θα είναι η πρώτη φορά για εμένα εκτός Ισπανίας. Σε μία διαφορετική γλώσσα. Για εμένα ήταν ένα προσωπικό στοίχημα, όπως και πέρυσι που πήγα στην Μιραντές και πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Έτσι και φέτος έρχομαι σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας. Ο χρόνος προσαρμογής γνωρίζω ότι θα είναι μικρός, αλλά έχουμε πολλή όρεξη για δουλειά. 

- Ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να είναι ανταγωνιστική. Να έχει πολύ δυναμισμό στο παιχνίδι της. Να είναι μια ομάδα που θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος σε κάθε παιχνίδι. Να δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο με τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα εντός και εκτός έδρας. Ο στόχος μας θα είναι το ποδόσφαιρό μας να έχει ένα σήμα κατατεθέν, το οποίο προσπάθησα να εφαρμόσω σε όποια ομάδα ήμουν προπονητής και το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω και τώρα. Σε προσωπικό επίπεδο θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Να βλέπω την εξέλιξη της ομάδας, αλλά και της ακαδημίας, καθώς αυτή είναι πολύ σημαντική για τον ΑΣΤΕΡΑ. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να βοηθήσω τους ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν όσο το δυνατό περισσότερο και σε τελική ανάλυση ο στόχος μας είναι να να είμαστε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, αλλά και να βελτιώσουμε τόσο την περσινή της κατάταξη, όσο και την αγωνιστική ταυτότητά της.

Δείτε το video με τις πρώτες δηλώσεις του Borja Jiménez ως προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ:

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων