ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παντελίδης: "Πληγωμένοι, όχι απογοητευμένοι"

Έντονα προβληματισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάββας Παντελίδης, ο οποίος τόνισε πως η σημερινή ήττα πρέπει να πεισμώσει την ομάδα του και ν' αλλάξει ριζικά ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται ο ΑΣΤΕΡΑΣ.

 Λαμία ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΑΣΤΕΡΑ στη συνέντευξη Τύπου:

"Είναι μια δύσκολη μέρα για μας. Περιμέναμε τώρα που άλλαξε το πρόγραμμα να μαζέψουμε βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε. Σ'ένα παιχνίδι που μπορεί να είχαμε την κατοχή, τις περισσότερες ευκαιρίες, με όχι καλές προϋποθέσεις γιατί ο αντίπαλος ήταν καλά οργανωμένος, με αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις μας και εξακολουθήσαμε να έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Οτι δεν τελειώνουμε σωστά τις φάσεις. Ήμαστε άστοχοι στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα και σαν επιστέγασμα ήρθε το γκολ της Ξάνθης. Ασφαλώς πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Το σημερινό είναι κάτι που μας πληγώνει αλλά δεν μας απογοητεύει".

Σε ερώτηση για το τι πρέπει  να αλλάξει άμεσα για να παίρνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ βαθμούς:

"Πρέπει να προετοιμαζόμαστε καλύτερα, να στέλνουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Υπήρξαν παίκτες που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Ασφαλώς πρέπει να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Σήμερα είχαμε 9 τελικές μέσα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου ενώ ο αντίπαλος μια ή δύο. Πρέπει να μας πεισμώσει το σημερινό αποτέλεσμα έτσι ώστε στο επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Εκτός από τις αγωνιστικές σκέψεις υπάρχουν άλλες σκέψεις στο μυαλό σας για αλλαγές;

"Τι εννοείτε; Τι σκέψεις να υπάρχουν; Έχετε να προτείνετε κάτι;"

Οχι.

Πολύ ωραία, εγώ λέω να πάρουμε παίκτες, είστε ευχαριστημένοι;

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων