ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Να σηκώσουμε κεφάλι"

Ο Μιχάλης Μανιάς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, δήλωσε πως αν η ομάδα είχε καθαρό μυαλό θα μπορούσε να είχε φύγει από το Καραϊσκάκης με θετικό αποτέλεσμα.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Ηρθαμε εδώ πέρα με σκοπό να πάρουμε κάτι θετικό. Δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι ξεκινήσαμε το ματς κάπως νωθρά. Ημασταν καλά τακτικά, μεσοεπιθετικά – νομίζω – ήμασταν λίγο ανούσιοι ενώ είχαμε, όχι ευκαιρίες θα το ΄λεγα, αλλά προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Αν είχαμε λίγο ‘καθαρότερο’ μυαλό ... Στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίσαμε, προσπαθήσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ, χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, αλλά εντάξει ... όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό λογικό να ‘κλειστείς’ και πίσω. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να προχωρήσουμε".

 

 

Για το αν ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τελειώσει νωρίτερα το ματς: "Δε νομίζω, δε θα συμφωνήσω. Οτι ήταν καλύτερος ναι, δε θα μπορούσα να πω ότι δεν ήταν καλύτερος, ήταν σίγουρα καλύτερος, δεν ήμασταν τόσο καλά εμείς. Απλά ‘καθαρές’ ευκαιρίες, εκτός από το δεύτερο ημίχρονο – αν δεν κάνω λάθος – ο Παπαδόπουλος έκανε δυο σπουδαίες επεμβάσεις, δε νομίζω να είχε κάτι άλλο".

 

Για τη συνέχεια: "Καλό ξεκίνημα δεν έχουμε κάνει σίγουρα αλλά παίζαμε με τον ΠΑΟΚ εκτός, τον Ολυμπιακό εκτός και την ΑΕΚ μέσα, τις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας αυτήν τη στιγμή. Τώρα παίζουμε με τον Απόλλωνα, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, έχουμε τρεις βαθμούς και πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε ένα θετικό ξεκίνημα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων