ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βάλ' το ρε Μάρτιν!

Μπορεί να ηττήθηκε με 2-1, αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσίασε θετικά στοιχεία κόντρα στον Ολυμπιακό. Ισοφάρισε αρχικά ο Τόνσο για τους κιτρινομπλέ, ενώ o Αργεντινός έχασε τεράστια ευκαιρία, λίγο πριν το τέλος, για το 1-2.

 

 

 

ΈΤΣΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ

O Σάββας Παντελίδης κατέβασε την ομάδά του χωρίς εκπλήξεις, με μοναδική εξαίρεση τον Βαλεντίνο Βλάχο που πήρε θέση βασικού. Ο Παπαδόπουλος ήταν κάτω από τα γκολποστ, Τριανταφυλλόπουλος και Πασαλίδης στα στόπερ ενώ οι Μαρτίνεθ – Βλάχος ήταν τα δύο ακραία μπακ στην άμυνα. Στον άξονα ο Μουνάφο μαζί με τον Ιγκλέσιας και ο Μανιάς μπροστά από τους Τσιλιανίδη, Καλτσά και Κώτσιρα.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τους: Γιαννιώτη, Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Λάζαρο, Φορτούνη, Ποντένσε και Γκερέρο.

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και την πρώτη τους καλή ευκαρία στο 4'. Ο Ιγκλέσιας είδε την κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Ποτένσε και ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση. Ο μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου και στη συνέχεια οι κιτρινομπλέ απομάκρυναν.

ΔΥΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

O ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε για πρώτη φορά στο 8', όταν ο Μανιάς επιχείρησε το σουτ, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ. Στη συνέχεια, ο Τσιλιανίδης, ο οποίος πήρε την μπάλα στα αριστερά, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, όμως όπως φάνηκε από το ριπλέι ο νεαρός άσος καλυπτόταν. 

Στο 10' οι Αρκάδες έχασαν νέα ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Τσιλιανίδη και τον Γιαννιώτη να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 14' υποδείχθηκε πάλι σε θέση οφσάιντ ο Τσιαλινίδης, αλλά τον κάλυπτε ο Τσιμίκας. Αυτό ήταν και το δεύτερο λάθος από τον βοηθό με τον ίδιο παίκτη.

 

ΤΟ ΓΚΟΛ

Τελικά το γκολ ήρθε από τους γηπεδούχους, μετά το πολύ δυνατό σουτ του Καμαρά έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει στο πλεκτό του Παπαδόπουλου, για το 1-0.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να κερδίσει χώρο και να απειλήσει και πάλι. Στο 27' ο Κώτσιρας, μετά από μία έξοχη προσωπική ενέργεια έκανε το σουτ, χωρίς όμως να ανησυχεί τον Γιαννιώτη. Στο 28' ο Μανιάς έσπασε στον Καλτσά, με τον δεύτερο να κάνει ένα αδύναμο σουτ και να μαζεύει ο Γιαννιώτης.

Η ΠΙΕΣΗ

Παρά το αιφνιδιαστικό γκολ που δέχθηκε η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ δεν το έβαλε κάτω και συνέχιζε την πίεση. Ο Σάββας Παντελίδης είχε διαβάσει σωστά το ματς, με κοντά τις γραμμές της ομάδας του και σχετικά ψηλά στο γήπεδο.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Ολυμπιακό να προηγείται στο σκορ με 1-0, μετά το σουτ του Καμαρά στο 18ο λεπτό του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε αισθητή την παρουσία του στο 50’. Μετά την πάσα του Μαρτίνεθ στον Φερνάντεθ, ο τελευταίος έκανε το σουτ με τον πορτιέρε του Ολυμπιακού να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 55’ λίγο έλειψε ο Μανιάς να βρει δίχτυα και να πετύχει το 1-1. Μετά από φάουλ η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, όμως η προβολή του υψηλόσωμου φορ πέρασε ελάχιστα έξω.

ΤΟΝΣΟ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Αυτό που δεν κατάφεραν να πετύχουν οι Φερνάντεθ και Μανιάς νωρίτερα, το πέτυχε ο Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61' αντί του Καλτσά. Ο Αστέρας βγήκε σε αντεπίθεση, ο Μανιάς έδωσε στον Τόνσο, εκείνος πλάσαρε, ο Γιαννιώτης απέκρουσε και με δεύτερο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1

Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του ΑΣΤΕΡΑ αλλά και του Τόνσο παράλληλα στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 80’ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαρία να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Σε κοντινή προβολή του Χασάν ο Παπαδόπουλος είπε "όχι" και πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει την τελική γραμμή της εστίας.

 

Οι Αρκάδες δεν στάθηκαν μόνο στο 1-1, καθώς στο 86' ο Τόνσο ανενόχλητος κατέβασε με έξοχο τρόπο την μπάλα και στη συνέχεια την έστειλε ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΑΣΤΕΡΑ για να φύγει από το Φάληρο με το διπλό.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ολυμπιακός βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα μετά το δεξί σουτ του Νάτχο. Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Γκολ: Καμαρά (18'), Νάτχο (90+') – Τόνσο (67')

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά (84' Νάτχο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (74' Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (72' Χασάν), Γκερέρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Καλτσάς (61' Τόνσο), Κώτσιρας (46' Φερνάντεθ), Μανιάς (78' Βαλιέντε).

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων