ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σπατάλησε τις ευκαιρίες, δεν εμφανίστηκε στο 2ο ημίχρονο

Χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να καθαρίσει τον αγώνα και εμφανίζοντας ένα κάκιστο πρόσωπο στην επανάληψη, ο Αστέρας γνώρισε την ήττα από το Λεβαδειακό με 1-0.

Ο Αστέρας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και έχασε την πιο κλασική ευκαιρία στο 14' όταν ο Μπέρτος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μανιάς δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, η μπάλα έφτασε στον Τόνσο, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Επασί κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα.

Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού ήταν ο πρωταγωνιστής και στη φάση του 27ου λεπτού, όταν νίκησε σε τετ-α-τετ το Μανιά σε μια μοναδική ευκαιρία για τον Αστέρα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Αστέρας έχασε νέα μοναδική ευκαιρία, όταν ο Τόνσο βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Επασί, το σουτ του όμως ήταν πολύ δυνατό και έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν έιγινε κάποια αξιόλογη φάση.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα ήρθε στο 67, όταν σε μια ανύποπτη φάση, έγινε η κάθετη μπαλιά του Νιάσε στον Σαβατονγκό, ο οποίος με πλασέ στην αριστερή γωνία του Αθανασιάδη έγραψε το 1-0.

Το γκολ γέμισε με περισσότερο άγχος τους παίκτες του Αστέρα, οι οποίοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με το Δουβίκα στο 88'. Ο νεαρός επιθετικός του Αστέρα βρέθηκε σε πολύ ευνοϊκή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή του Επασί, αλλά έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και ενώ οι δύο ομάδες πήγαιναν προς τα αποδυτήρια, ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης πλησίασε τον διαιτητή της αναμέτρησης και αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και έτσι αποβλήθηκε.

Λεβαδειακός:  Επασί, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Νιάσε, Αντιλέχου, Φαβάρο (80' Καλτσάς), Σουμπίνιο (90' Νίκας) Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης, Σαβαντογκό (72' Ζαραδούκας)


Αστέρας: Αθανασιάδης,  Μπέρτος (78' Κώτσιρας), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κυριακόπουλος (60' Ισνάλντο) Τόνσο, Τσιλιανίδης, Μανιάς (70' Δουβίκας)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων