ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παντελίδης: "Nα κοιταχτούμε στον καθρέφτη "

Καθόλου ευχαριστημένος δεν έμεινε από την απόδοση του ΑΣΤΕΡΑ ο Σάββας Παντελίδης στην αναμέτρηση με τον Κισσαμικό. Από το παιχνίδι κρατάει μόνο τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

 ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

"Είμαι δυσαρεστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου σήμερα. Κρατάμε μόνο τη νίκη από το σημερινό παιχνίδι είμαι πολύ δυσαρεστημένος με την εικόνα της ομάδας παρόλο που βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στα θετικά είναι και η χρησιμοποίηση για αρκετή ώρα των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν αγωνιστεί στα πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας μας". 

Για τον αν το ότι το γύρισε το παιχνίδι η ομάδα είναι θετικό

"Τα θετικά από το ότι γυρίσαμε το παιχνίδι τα κρατάνε οι άλλοι. Εγώ είμαι προπονητής και δουλειά μου είναι να διορθώσω καθετί που δεν λειτουργεί σωστά μέσα στην ομάδα. Η ψυχολογία αλλάζει. Μετά την Κυριακή πιστέψτε με δεν ήταν εύκολο να αντιστρέψω το κλίμα στα αποδυτήρια. Δεν πρέπει να μείνουμε στο ότι το γυρίσαμε για το ματς. Με τον Πανιώνιο ήταν αφύσικο να ξεκινήσουμε όπως τελειώσαμε το παιχνίδι".

Η ομάδα έτρεξε όσο ποτέ στο πρώτο μισάωρο. Ο  Αστέρας έχει άγχος για να φτάσει στις νίκες  και για αυτό είμαστε επιπόλαιοι στις τελικές φάσεις και το τέρμα μας φαίνεται μικρό και θέλουμε να μπούμε με τη μπάλα στα δίχτυα για να σκοράρουμε".

Σε ερώτηση για το να η ομάδα έχει προπονητές στο αγωνιστικό χώρο 

"Και να μην έχει κάποιον προπονητή στον αγωνιστικό χώρο είναι δουλειά μου να δουλέψουμε και να το αλλάξουμε αυτό. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να κάνουμε την αυτοκριτική μας".

Για το αν η ροή του παιχνιδιού άλλαξε τα σχέδια που είχε κάνει σχετικά με τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ:

 

"Ήταν προαποφασισμένα όλα όσα έκανα από τον πάγκο αλλά η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να ξεκουράσω τον Μαδίντα γι'αυτό και του είπα να μην σπαταλά δυνάμεις στα τελέυταία λεπτά ενόψει ΠΑΟΚ. Ίσως αυτός και να είναι  ο λόγος που δεν αμυνθήκαμε σωστά στο τέλος".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων