ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τριανταφυλλόπουλος: "Επιτακτικοί οι τρεις βαθμοί στην Ξάνθη"

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος τόνισε τη σημασία της νίκης στην Ξάνθη, ενώ στάθηκε στο πέναλτι που έκρινε το ματς με τον Ολυμπιακό.

 Ξάνθη ΑΣΤΕΡΑΣ

Το ματς στην Ξάνθη είναι πολύ σημαντικό για τον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στο gazzeta.gr.

Αρχικά είπε ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα: "Όπως είδαμε στο ματς του Σαββάτου, έτσι και τώρα κοιτάξαμε να έχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να ελέγξουμε το τέμπο και να στείλουμε τον Ολυμπιακό σε σέντρες από τα δεξιά και τα αριστερά. Εμείς είχαμε φορτώσει την περιοχή και έτσι δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Το ματς κρίθηκε στη φάση του πέναλτι. Αν δεν γινόταν αυτή η στιγμή, νομίζω δεν θα δεχόμασταν κάποιο γκολ γιατί ήμασταν οργανωμένοι. Θεωρώ όμως ότι και μετά το 2-0 παλέψαμε, βγάλαμε ένα γκολ και δείχνουμε ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα και δεν αφήνει τίποτα ανεκμετάλλευτο" και συνέχισε για το αν ο Αστέρας αξίζει να είναι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία:

"Έχω πει ξανά ότι η ποιότητα κι ο χαρακτήρας που έχουμε ως ομάδα και ως παίκτες δεν μας επιτρέπει να βρισκόμαστε εκεί που είμαστε τώρα. Πρέπει να βγάλουμε περισσότερο εγωισμό και να πιστέψουμε στον εαυτό μας ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε στον κόσμο που μας άσκησε άσχημη κριτική ότι μπορούμε να πάμε ψηλότερα".

Για το ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στην τελευταία φάση επειδή είχε χτυπήσει: "Ανά πάσα στιγμή πρέπει να βοηθάω την ομάδα μου, έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Έτυχε να είναι κόρνερ και να μην είμαι εκεί. Είπα στους γιατρούς "κλείστε το τραύμα", ώστε να μπορέσω να μπω στην περιοχή και να αυξήσω την πίεση. Δεν ήμουνα, δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε... Δυστυχώς έτσι είναι η μπάλα. Κερδίζουμε την εμπειρία και προχωράμε με γνώμονα αυτά τα δύο ματς".

Για τη σημασία της νίκης στο ματς με την Ξάνθη: "Αυτό λείπει μόνο να έρθει το αποτέλεσμα, να ανέβει η ψυχολογία, πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν. Οι τρεις βαθμοί στην Ξάνθη είναι επιτακτικοί ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά αλλά και να πάρουμε ψυχολογία ώστε να είναι πιο βατή η συνέχεια".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων