ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πάμπλο Μάσα: "Φεύγω από το δεύτερο σπίτι μου"

Ο Πάμπλο Μάσα όπως ενημερωθήκατε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (11/09) από το A-S, αποχώρησε και επίσημα από τον Αστερα. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ και το μήνυμα του Αργεντινού.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την αποχώρηση του Pablo Mazza από την ομάδα, μετά από τρία χρόνια παρουσίας και μεγάλης προσφοράς.

Ο Pablo ζήτησε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από τον ΑΣΤΕΡΑ και να επιστρέψει στην Αργεντινή, ώστε να είναι δίπλα στην οικογένεια του. 

Το αίτημα του δεν μπορούσε παρά να γίνει αποδεκτό. 

Ευχόμαστε στον αρχηγό μας καλή επιστροφή στην πατρίδα του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έβαλε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ. Τον ευχαριστούμε θερμά και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά

Adios Pablo..."

Η δήλωση του Μάσα:

"Φεύγω από το δεύτερο σπίτι μου για να επιστρέψω στην οικογένεια μου στην Αργεντινή. Είναι μια απόφαση ζωής για μένα, και όχι καριέρας. Ευχαριστώ θερμά όλους τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για τον τρόπο που με αγκάλιασαν και σε αυτή τη δύσκολη απόφαση και κυρίως για το ότι δεν στάθηκαν εμπόδιο στα θέλω μου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αποχωρώ από την Τρίπολη ως οπαδός του ΑΣΤΕΡΑ και με πόνο ψυχής, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Αντίο..."

Ο Αργεντίνος επιθετικός έστειλε και ένα μήνυμα προς όλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook:

Λοιπόν, ήθελα να αφιερώσω λίγα λόγια σε όλους τους ανθρώπους του Αστέρας Τρίπολης, να ευχαριστήσω τη διοίκηση για το πώς χειρίστηκαν τη κατάσταση, κατανόησαν το πρόβλημα μου και με υποστήριξαν.. Δεύτερον στους συναδέλφους μου που ανησυχούσαν και ήθελαν το καλύτερο για το μέλλον μου, όπου έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα και σήμερα αφήνω σπουδαίους φίλους σε αυτό το κλαμπ ... Για όλους τους ανθρώπους της πόλης, όπου με έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά και με έκαναν να νιώθω σαν Έλληνας. Είναι δύσκολο να αφήσω τα πάντα πίσω μετά από πολλά χρόνια όπου έχω γίνει καπετάνιος σας, όπου έχω δεχτεί πολύ αγάπη και σεβασμό, παρά το γεγονός ότι είχα και καλές και κακές στιγμές, αυτή η πόλη και αυτή η ομάδα θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μου .. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να βελτιωθώ σε όλες τις πτυχές της ζωής μου, ελπίζω να ξέρετε ότι πρέπει να επιστρέψω για ένα προσωπικό πρόβλημα και ότι η ομάδα  και η διοίκηση δεν έχουν καμία σχέση με την αποξένωση μου !! Για πάντα στην οικογένεια του Αστέρα και θα είναι πάντα στην καρδιά μου, τους εύχομαι το καλύτερο και ελπίζω ότι ο Αστεράς θα επιστρέψει όπου αξίζει, πολύ πάνω ..

 

PABLO MAZZA

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων