ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟΚ 2-1: Πετάει ψηλά!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει μέταλλο! Μετά τα Γιάννενα, γύρισε και το ματς με τον ΠΑΟΚ (2-1) και τον προσπέρασε στη βαθμολογία! Μπερτόγλιο και Σανκαρέ τα γκολ της τεράστιας νίκης.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε νικήσει τον Αστέρα στα τελευταία 7 παιχνίδια. Ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με 1-0 και πίστεψε ότι θα έφτανε στην επικράτηση. Οι κιτρινομπλέ όμως βγήκαν μεταμορφωμένοι στην επανάληψη και έδειξαν στο δικέφαλο ποιος είναι το αφεντικό! Ανατροπή, 2-1 και ευκαιρίες και για σκορ θριάμβου!

 

Με 4-2-3-1 και δύο αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος στα Γιάννενα, ξεκίνησε ο Στάικος Βεργέτης. Οι Γιαννούλης, Λανθαρότε πήραν φανέλα βασικού αντί των Παντελιάδη και Δημούτσου. Οι υπόλοιποι εννέα παρέμειναν οι ίδιοι: Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Ιγκλκέσιας, Κουρμπέλης, Μπερτόγλιο, Παπαδόπουλος και Γιάννου.

 

Σε αντίθεση με το καλό πρόσωπο των δύο τελευταίων αναμετρήσεων, ο Αστέρας παρουσιάστηκε νωθρός στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο και είχαν τον πρώτο λόγο στο πρώτο εικοσάλεπτο. Οι κιτρινομπλέ φάνηκαν να ισορροπούν στη συνέχεια ωστόσο στο 23' "κοιμήθηκαν" στην άμυνα και ο Πέλκας από κοντά άνοιξε το σκορ.

 

Στο μισάωρο ο Βεργέτης τράβηξε στα άκρα τον Γιάννου και ανέβασε στην κορυφή της επίθεσης τον Παπαδόπουλο, ωστόσο ο Αστέρας δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Γλύκου. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του κέντρου, αλλά και την κατοχή της μπάλας και παραλίγο να πάει με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια, αλλά ο Μπαντής σταμάτησε τον Μακ στις καθυστερήσεις.

 

Τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού άλλαξαν στην επανάληψη με τον Αλόκο να περνά στη θέση του Λανθαρότε και το σύστημα να αλλάζει σε 3-5-2. Τη διαφορά όμως άμεσα την έκανε ο Μπερτόγλιο με μία υπέροχη ατομική ενέργεια η οποία έφερε στο 49' στα ίσα την αναμέτρηση (1-1). Ακολούθησε μία άκαρπη κατοχή μπάλας του δικεφάλου, με τον Αστέρα όχι μόνο να μην δέχεται ούτε μία τελική, αλλά να χάνει τεράστια ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο στο 66', ύστερα από τον όμορφο συνδυασμό Μπερτό-Λούι.

 

Ακολούθησαν οι ευκαιρίες των Κουρμπέλη (70') και Λούι (81'), με τον Αστέρα να παίρνει αυτό που του αξίζει με την κεφαλιά-κεραυνό του Σανκαρέ στο κόρνερ του Μάσα (82'). Στα υπόλοιπα λεπτά οι κιτρινομπλέ όχι μόνο δεν απειλήθηκαν για την ισοφάριση αλλά έχασαν στην κόντρα, γκολ που... δεν χάνονται όπως με τον Μάσα (87') και τον Ιγκλέσιας (88'). Ευτυχώς όμως δεν πλήρωσε την απίστευτη αστοχία του και πήρε μία τεράστια νίκη-προσπέραση επί του ΠΑΟΚ.

 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων