ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Υπέγραψα με κλειστά μάτια"

 Μπορεί να μένει ακόμα στη Γαλλία, όμως δήλωσε ανυπόμονος για όσα θα συναντήσει στην Ελλάδα και στον Αστέρα. Ο Ρασίντ Χαμντανί μίλησε στον Αρκαδία 93.8, αναφέρθηκε στο Europa League, στις φιλοδοξίες του και στο κλίμα που εισπράττει σχετικά με τη νέα του ομάδα. Ποιος του μίλησε με τα καλύτερα λόγια και που φτάνουν οι στόχοι του; Διαβάστε αναλυτικά. 

 

 

Ο Ρασίντ Χαμντανί έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην Ελλάδα και μας συστήθηκε για τα καλά. Μίλησε για τους στόχους του με τον Αστέρα, αποκάλυψε με ποιον Ελληνα ποδοσφαιριστή επικοινώνησε για να πειστεί και δήλωσε σίγουρος για την επιλογή του.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Αρκαδία 93.8:

Πώς νιώθεις για τη νέα σου μεταγραφή;

"Νιώθω πολύ καλά που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τον Αστέρα. Νιώθω περήφανος που κατάφερα να έρθω σε ένα μεγάλο κλαμπ. Ξέρω πως πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει πολλά και ελπίζω πως θα βοηθήσω ώστε μαζί να πετύχουμε ακόμη περισσότερα". 

 

Μίλησες με κάποιον ποδοσφαιριστή για να συλλέξεις στοιχεία;

"Μίλησα με τον Χρήστο Καρυπίδη. Μου είπε πως ο Αστέρας είναι φανταστική ομάδα και να υπογράψω με κλειστά τα μάτια χωρίς καν να το σκεφτώ!"

Εχεις την εμπειρία του Europa και θα το ξαναζήσεις με τον Αστέρα…

Εχω παίξει δύο φορές με τον Απόλλωνα στο Europa, πρόκειται για φανταστική εμπειρία. Με τον Αστέρα, που είναι καλύτερη ομάδα, θέλω να παλέψουμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση από τους ομίλους της διοργάνωσης. Όλα θα γίνουν βήμα βήμα. Αλλωστε πρέπει να παλέψουμε και στο Πρωτάθλημα για να μείνουμε στις πρώτες θέσεις, Πέρσι ο Αστέρας τερμάτισε τρίτος και φέτος πρέπει να το επαναλάβει και γιατί όχι να μην πάμε και καλύτερα. 

 

Τι κλίμα εισπράττεις για τη νέα σου ομάδα; 

"Καταλαβαίνω πως πρόκειται για ένα οικογενειακό περιβάλλον. Μίλησα με ανθρώπους του Αστέρα και νιώθω ήδη μέλος, ξέρω πως μπήκα σε ένα μέρος που θα γίνει σπίτι μου". 

 

Ποια είναι η γνώμη σου για το ελληνικό πρωτάθλημα;

"Είναι διαφορετικό Πρωτάθλημα από της Κύπρου. Θεωρώ πως είναι καλύτερο και περιμένω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Θα κερδίσω πολλές εμπειρίες σίγουρα".

 

Ποιους αντιπάλους περιμένεις στην Ευρώπη;

"Με τον Απόλλωνα παίξαμε με την Νις, με την Λοκομοτίβ, ήταν φανταστικές νίκες, σαν όνειρο. Τώρα με τον Αστέρα περιμένω να ζήω παρόμοιες και ακόμη καλύτερες καταστάσεις. Θα παίξουμε με μεγάλες ομάδες. Αν είναι και από τη Γαλλία ακόμα καλύτερα για εμένα". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων