ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

0-0: Πλέον δεν μπάζει, αλλά δεν βάζει!

Ο Αστέρας "τσίμπησε" βαθμό στο Περιστέρι, για δεύτερο σερί ματς έδειξε ότι το πάθημα της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό έγινε μάθημα, αλλά πλέον έχει κάτι άλλο να διορθώσει στο κυνήγι του καλού ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Το γεγονός ότι μετράει έξι σερί 45λεπτα χωρίς να σκοράρει.

Το τελικό 0-0 στην έδρα του Ατρομήτου, με πρωταγωνιστή τον Θεοδωρόπουλο (πέντε επεμβάσεις) και "αντίπαλο" την ατυχία (τρεις αναγκαστικές αλλαγές), δίνει στον Αστέρα το πλεονέκτημα σε σχέση με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, την οποία υποδέχεται την Κυριακή (31/5, 18:15) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Δεν του δίνει ακόμα, όμως, το πλεονέκτημα για την δεύτερη θέση και τους ομίλους του Europa League. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται το γκολ! 

 

Στην εικόνα του ματς, δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλά λεπτά για να επιβεβαιωθεί αυτό που λίγο πολύ όλοι είχαμε στο μυαλό μας για τον αγώνα στο Περιστέρι. "Ο Γιάννης φοβάται το θεριό και το θεριό τον Γιάννη" ή αλλιώς ο σκοπός "αγιάζει τα μέσα". Παροιμίες θαρρείς βγαλμένες από τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα... 

 

Συγκρατημένες ομάδες, με το μυαλό περισσότερο στην ανασταλτική λειτουργία και όχι στην επιθετική, ισορροπημένο παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα. Με τον Ατρόμητο να κερδίζει κάποια μέτρα από το 20` και μετά, αλλά τον Θεοδωρόπουλο να σταματά Πίτου Γκαρσία και Ναπολεόνι στις δύο ευκαιρίες. 

 

Με τον Αστέρα να απαντά με τον Ρόλε, ένα σουτ που "έβγαλε" ο Γκορμπούνοφ και ακόμη ένα άστοχο σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αυτά και τίποτε άλλο. Πάντως, με τον Μπαντιμπανγκά εκτός παιχνιδιού στην ουσία, αφού είχε πρόβλημα τραυματισμού, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη δυσκολευόταν να απειλήσει. 

 

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο προπονητής του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε στη θέση του τον Πάρα στον αγωνιστικό χώρο. Και στο 52`, στην άστοχη κεφαλιά από πολύ καλή θέση (από εκτέλεση φάουλ του Ρόλε), λίγο έλειψε να τον δικαιώσει πολύ σύντομα. 

 

Η εικόνα πάντως, δεν ήταν και πολύ διαφορετική. Ο Αστέρας δεν κινδύνευε ιδιαίτερα και αυτό ήταν το πρώτο ζητούμενο και προσπαθούσε να βρει τρόπο να απειλήσει. Περισσότερο από όσο το έκανε στο πρώτο 45λεπτο. 

 

Ο Νίκος Νιόπλιας με διπλή αλλαγή (Αγκουαζί, Μαρσελίνιο) θέλησε να αλλάξει αυτή την εικόνα, αλλά ο Θεοδωρόπουλος έκανε ακόμα μία επέμβαση στο 65`, την καλύτερη από όλους, στο σουτ του Ναπολεόνι από πολύ πλεονεκτική θέση. 

 

Και κάπου εκεί η ατυχία χτύπησε τον Αστέρα. Με δύο ακόμα αναγκαστικές αλλαγές, αρχικά τον Μουνάφο αντί του Πάρα και στη συνέχεια τον Ζησόπουλο αντί του Πάρα, ο Βεργέτης δεν είχε περιθώρια επιλογής. Στην ουσία, δεν είχε τα περιθώρια να επιλέξει εκείνος τον τρόπο για να ζητήσει κάτι περισσότερο από το ματς. 

 

Επιπλέον, δεν είχε τη δυνατότητα να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που λεπτό με το λεπτό έδειχναν να είναι πολύ κουρασμένοι. Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε αυτό να το αξιοποιήσει, παρά τη μεγάλη ευκαιρία του Μαρσελίνιο στο 83` και έτσι έμεινε η "λευκή" ισοπαλία. 

 

ΤΟ LIVE

Β' Ημίχρονο:

90+3' Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φυτανίδης...

-Τρία λεπτά θα είναι ο έξτρα χρόνος των καθυστερήσεων...

 87' Ευκαιρία για Ατρόμητο: Σουτ του Ναπολεόνι εντός μεγάλης περιοχής, η μπάλα περνάει άουτ!

83' Ευκαιρία για Ατρόμητο: Σέντρα από τα δεξιά, ο Θεοδωρόπουλος διώχνει την μπάλα με το ένα χέρι, η μπάλα στρώνεται στον Μαρσελίνιο το σουτ του οποίου στέλνει την μπάλα εντός μεγάλης περιοχής, μόλις άουτ!

 79' Κίτρινη κάρτα στον Φυτανίδη.

 76' Τρίτη αλλαγή και για τον Ατρόμητο: Ο Καράσκο αντικαθιστά τον Πίτου Γκαρσία.

 75' Τρίτη αλλαγή-δεύτερη αναγκαστική για τον Αστέρα: Ο Ζησόπουλος στην θέση του Πάρα.

 71' Δεύτερη αλλαγή-πρώτη αναγκαστική για τον Αστέρα: Ο Μουνάφο αντικαθιστά τον Μάσα.

 65' Ευκαιρία για Ατρόμητο: Λάθος του Σανκαρέ εντός μεγάλης περιοχής, δυνατό σουτ του Ναπολεόνι, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Θεοδωρόπουλος!

 64' Σουτ του Ναπολεόνι εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα περνάει άουτ!

63' Διπλή αλλαγή για τον Ατρόμητο: Ο Αγκουαζί αντικαθιστά τον Μπάλλα και ο Μαρσελίνιο αντικαθιστά τον Καραμάνο.

62' Αποβάλλεται ο Δημήτρης Μποροβήλος από τον πάγκο του Αστέρα.

 61' Κίτρινη κάρτα στον Γκοϊάν.

60' Σέντρα-σουτ του Ούμπιντες εντός μεγάλης περιοχής από τα δεξιά, διώχνει εντυπωσιακά ο Σανκαρέ με προβολή προ του Θεοδωρόπουλου!

 56' Κίτρινη κάρτα στον Μπαράλες!

 52'  Μεγάλη ευκαιρία για Αστέρα!! Φάουλ για τον Αστέρα εκτός μεγάλης περιοχής από τα δεξιά. Ο Ρόλε εκτελεί, κεφαλιά του Πάρα, η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκορμπούνοφ!

 49' Κίτρινη κάρτα στον Σανκαρέ.

 -Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

46' Πρώτη αλλαγή για τον Αστέρα: Ο Πάρα αντικαθιστά τον Μπαντιμπανγκά.

 

 Α' Ημίχρονο:

- Λήξη πρώτου ημιχρόνου, δεν υπάρχει σκορ στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Αστέρα.

45' Κίτρινη κάρτα στον Κουρμπέλη.

43' Φάουλ για τον Αστέρα σε καλό σημείο, εκτός μεγάλης περιοχής. Ο Ρόλε εκτελεί, η μπάλα περνάει άουτ.

40' Λάθος των αμυντικών του Αστέρα, σουτ του Μπάλλα εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα στα σώματα των πρώτων...

 36' Ευκαιρία για τον Αστέρα: Σουτ του Ρόλε εκτός μεγάλης περιοχής, απόκρουση του Γκορμπούνοφ στην αριστερή του γωνία!

32' Νέα ευκαιρία για τον Ατρόμητο: Σουτ του Ναπολεόνι εντός μεγάλης περιοχής, απομακρύνει δύσκολα την μπάλα ο Θεοδωρόπουλος!

29' Ευκαιρία για Ατρόμητο: Ο Καραμάνος ανοίγει σε αντεπίθεση στον Πίτου Γκαρσία, ο τελευταίος σουτάρει εντός μεγάλης περιοχής, ο Θεοδωρόπουλος διώχνει  με τα πόδια!

19' Ευκαιρία για τον Αστέρα: Σουτ του Μάσα εκτός μεγάλης περιοχής, μπλοκάρει ο Γκορμπούνοφ.

17' Ευκαιρία για Ατρόμητο:   Παράλληλη σέντρα του Κυβρακίδη από τα δεξιά, απομακρύνει με δυσκολία ο Θεοδωρόπουλος, προτού κάποιος παίκτης του Ατρόμητου μπει στην φάση...

 15' Ευκαιρία για Ατρόμητο: Σουτ του Μπάλλα εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

 13' Ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Ρόλε εκτέλεσε φάουλ στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κεφαλιά του Σανκαρέ στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα πέρασε άουτ...

12' Κίτρινη κάρτα στον Τσοκάνη.

 1' Κόρνερ για τον Αστέρα από τα αριστερά. Ο Ρόλε εκτελεί, απομακρύνουν οι γηπεδούχοι...

-Άρχισε η αναμέτρηση.

 -Ενός λεπτού σιγή για τον πρώην στέλεχος του Ατρόμητου κ. Τάκη Μιχαλέτο, ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή...

 

Οι συνθέσεις:

 

Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκoρμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κοντοές, Καραμάνος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπάλλας

Στον πάγκο: Μπάρκας, Κούρος, Καράσκο, Περέιρα, Δημούτσος, Αγκουαζί, Γεωργίου

 

Αστέρας (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Μάσα, Μπαράλες, Μπαντιμπανγκά

Στον πάγκο: Μπαντής, Σκούρτης, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Πάρα, Αλόκο, Μουνάφο

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων