ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ο "μπόμπερ" και ο "χορευτής"

Ο Αστέρας επανήλθε στις θετικές εμφανίσεις και στις νίκες, στον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό. Οι αλλαγές του Βεργέτη, ο "χορευτής" Μπαντιμπανγκά και ο "μπόμπερ" Μπαράλες. Το arcadia-sports βαθμολογεί με άριστα το 5!

 

Στάικος Βεργέτης 3,5: Ηταν δύσκολη εβδομάδα, μετά τη βαριά ήττα στη Βέροια. Πιστώνεται, λοιπόν, στον προπονητή ότι κατάφερε να παρουσιάσει μια ομάδα συγκεντρωμένη και με καλή ψυχολογία. Οι αλλαγές που έκανε στην 11άδα βοήθησαν για τη βελτιωμένη εικόνα και στη νίκη. Σωστή η έμπνευσή του Νίκο. 

 

Κοσίτσκι 3: Δεν ευθύνεται στο γκολ. Δεν χρειάστηκε να κάνει τη σπουδαία εμφάνιση, άλλωστε η άμυνά του δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Ηταν στθερός στις εξόδους. 

 

Λούι 2,5: Δεν έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά και δεν αντιμετώπισε προβλήματα από την πλευρά του. Εχασε τη φάση στην πρώτη ευκαιρία του Πανθρακικού. Δεν βοήθησε σημαντικά το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. 

 

Τσοκάνης 3: Επέστρεψε στην 11άδα και έκανε καλή εμφάνιση. Κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, "κόβοντας" πολλές μπάλες. "Ανέβηκε" την πλευρά, αλλά επιθετικά δεν είχε μεγάλη συμμετοχή. 

 

Σανκαρέ 3: Συγκεντρωμένη εμφάνιση, σε ένα ματς που η άμυνα δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση. Θετικός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και χαμηλά, τροφοδότησε σωστά τη μεσαία γραμμή. 

 

Ζησόπουλος 3: Επίσης δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Το γκολ του αντιπάλου προήλθε από πάσα στην πλάτη του, αλλά δεν θα μπορούσε να αντιδράσει. 

 

Κουρμπέλης 3: Επίσης επέστρεψε στην 11άδα και έκανε καλή εμφάνιση. Είχε ένα πολύ καλό σουτ στο ξεκίνημα και μια χαμένη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Αμυντικά έκοψε μπάλες και κάλυψε χώρους όπως έπρεπε. 

 

Ιγκλέσιας 2,5: Μπήκε στις φάσεις, αλλά δεν είχε τη σταθερότητα του Κουρμπέλη στο παιχνίδι του. Ανέβηκε πιο ψηλά και αρκετές φορές πίεσε κερδίζοντας χαμένες μπάλες. 

 

Μάσα 2,5: Είχε δύο καλά σουτ και μία χαμένη ευκαιρία για ασίστ. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν από τα καλύτερά του παιχνίδια. Ο Αστέρας έπαιξε κυρίως από την πλευρά του Μπαντιμπανγκά. 

 

Ρόλε 3: Σκόραρε αλλά χωρίς να κάνει πολύ καλό παιχνίδι. Λίγες τελικές πάσες, ακόμη και τα στημένα του δεν είχαν την ακρίβεια των προηγούμενων αγώνων. 

 

Μπαντινμπανγκά 3,5: Πολύ καλό παιχνίδι από τον άσο του Αστέρα, που έδωσε την... προτελευταία πάσα για το 1-0 και την τελική για το 2-0. Είχε δύο καλά σουτ προς την εστία και μία ευκαιρία με κεφαλιά, την οποία "έβγαλε" στη γραμμή ο αντίπαλος αμυντικός. "Χόρεψε" τους αντιπάλους του. 

 

Μπαράλες 4: Ακόμη ένα γκολ, εντυπωσιακό και πάλι, ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Δεν "τρέφεται" από την προσωπική επιτυχία και για αυτό πήρε κίτρινη κάρτα, συμπλήρωσε, θα χάσει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να είναι "καθαρός" για τα πλέι οφ. Είχε ακόμη τρεις καλές τελικές προσπάθειες για γκολ. 

 

Νίκο 3,5: Βοήθησε την ομάδα του με την είσοδό του στο παιχνίδι. Στο πρώτο γκολ κάνει σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Μπαράλες, μία ασίστ που ήταν πολύτιμη για να "ξεκλειδώσει" η άμυνα του Πανθρακικού. 

 

Παντελιάδης -: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να αξιολογηθεί. Ηταν συγκεντρωμένος. 

 

Αλόκο -: Επαιξε πολύ λίγο. Θετικό ότι πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων