ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βεργέτης: "Με την διακοπή θα βρούμε φρεσκάδα" (VIDEO)

 

Η διακοπή θα βοηθήσει τον Αστέρα να επανέλθει στα φυσιολογικά στάνταρ απόδοσης θεωρεί ο Στάικος Βεργέτης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

 

Αρχική τοποθέτηση: "Σήμερα πετύχαμε μια αγχωτική αλλά σημαντική νίκη. Σε μεγάλα διαστήματα δεν ήμασταν καλοί, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μέτρια εικόνα και ταχύτητα. Στο δεύτερο έγινε πιο επιθετική και διεκδίκησε πιο πολύ τη νίκη. Για μια ακόμα φορά δεν φτάσαμε αποδόσεις άλλων αγώνων. Τελείωσε μια μακρά περίοδος με συνεχόμενα παιχνίδια και πλέον με πιο ποιοτικές προπονήσεις να ανεβάσουμε ταχύτητα στην ομάδα".

 

Για την εικόνα της ομάδας: "Δεν θα σταθώ στην κούραση. Μας έχουν λείψει πολύ κάποιες συγκεκριμένες προπονήσεις. Αυτές θα αλλάξουν την ταχύτητα της ομάδας. Η ομάδα έχει μέτρια ταχύτητα γιατί δεν κάνουμε προπονήσεις όπως πρέπει. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων