ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βεργέτης: "Περνάμε αγωνιστική κρίση"

Ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης, αυτή τη φορά κόντρα στον Λεβαδειακό, έκανε τον Στάικο Βεργέτη να παραδεχτεί πως η ομάδα του περνάει αγωνιστική κρίση. 

Ωστόσο θα προσπαθήσει τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του να την ξεπεράσουν, να την αφήσουν πίσω τους και να δείξουν γιατί ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα.

Aρχική τοποθέτηση: "Δεχτήκαμε δύο γκολ σε καίρια σημεία. Ένα αφότου προηγηθήκαμε και ένα με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Αυτό ήταν που μας έκοψε και τα πόδια. Περνάμε αγωνιστική κρίση και θα κάτσουμε να κουβεντιάσουμε και να αναλύσουμε τι συμβαίνει. Ο Αστέρας είναι μεγάλος σύλλογος και θα βρει τον τρόπο να περάσει αυτή την κρίση".

Αν παίζουν ρόλο τα συνεχόμενα παιχνίδια: "Φυσικά και παίζουν ρόλο γιατί δεν μπορούμε να προπονηθούμε όπως θα θέλαμε, αλλά θα τα αναλύσουμε όλα ως ομάδα".

Για τον Μάσα που έγινε αλλαγή: "Αντιμετώπισε πρόβλημα από χτύπημα στον αστράγαλο και γι' αυτό πέρασε εκτός". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων