ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βεργέτης: "Ώρα για ξεκούραση σε σώμα και πνεύμα"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Αρχική τοποθέτηση: "Σήμερα βγάλαμε εις πέρας ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα βασίστηκε στην αμυντική συνοχή και οργάνωση και αυτό είναι η βάση της επιτυχίας. Στην επίθεση δεν κάναμε πολλές φάσεις γιατί δεν είχαμε καλό χειρισμό της μπάλας. Εγώ χθες μάλωσα τους παίκτες για τις χαμένες φάσεις που δεν έκαναν γκολ. Σήμερα μου έδωσαν απάντηση με τα δύο γκολ σε λίγες φάσεις. Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία σε όλο τον κόσμο".

Για το τι τον προβλημάτισε από την Ξάνθη: "Δεν με προβλημάτισε κάτι γιατί ξέραμε τι να περιμένουμε. Έχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Γι' αυτό καταθέσαμε τα όπλα μας για να την αντιμετωπίσουμε. Ανταπεξήλθαμε και κάναμε μια έξυπνη νίκη".

Για το αν πάει για πρωτάθλημα: "Εμείς πηγαίναμε στο ματς με την Ξάνθη. Έχουμε ανάγκη για ξεκούραση σε πνεύμα και σώμα και μετά πάμε για την Κέρκυρα".

Για τον Μπαράλες: "Είχε μια διάταση από την τελευταία προπόνηση. Δοκίμασε το πρωί, είπε να παίξει, αλλά άντεξε 30 λεπτά. Θα γίνει μαγνητική για να δούμε σε τι κατάσταση είναι το θέμα".

Για το αν υπάρξουν μεταγραφές: "Οποιαδήποτε ομάδα αυτή την περίοδο κοιτάει τι της λείπει. Ο Αστέρας κινείται προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς επιμονή. Έχουμε καλό ρόστερ, καλύπτει τις ανάγκες μας αλλά αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό μπορεί και να αποκτηθεί".

Για την κούραση: "Βεβαίως και σκεφτόμαστε την κούραση και κάνουμε ανάλογο προγραμματισμό. Πιστεύω ότι ο Γενάρης έρχεται με ένα βαρύ πρόγραμμα. Θα ξεκουραστούμε, θα βγάλουμε εις πέρας το πρόγραμμα και τον Φλεβάρη θα πάρουμε πάλι τις ανάσες μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων