ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αποχώρησε ο Γκοϊάν, παραμένει η πίστη

Ο Ντορίν Γκοϊάν δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο σημείο που ταλαιπωρείται εδώ και μέρες και έτσι έμεινε εκτός συνεχίζοντας θεραπεία.

Μπορεί στο ματς με τον Ολυμπιακό να μπήκε στην αποστολή, όμως στην πραγματικότητα ήταν μία δοκιμή ετοιμότητας για τον αγώνα με την Τότεναμ. Ο Ρουμάνος στόπερ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επανόδου του στους αγωνιστικούς χώρους και ήταν δεδομένο πως θα πάλευε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή όσο νωρίτερα μπορούσε.

 

Ετσι και έκανε. Μπήκε και στην προπόνηση της Τρίτης, προσπάθησε να την βγάλει χωρίς προβλήματα, όμως οι ενοχλήσεις δεν τον άφησαν. Πολύ νωρίς κατάλαβε πως αρχίζει και πιέζεται και προτίμησε να συνεχίσει να ασκείται εντός των εγκαταστάσεων του "Κολοκοτρώνης". Οι γιατροί τον ρώτησαν πως νιώθει, ο ίδιος απάντησε "χειρότερα" και μοιραία βρέθηκε εκτός δοκιμών και διτέρματος.

 

Η προπόνηση άρχισε στις 16.00 στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ δύο μέρες πριν από το ιστορικό παιχνίδι με την Τότεναμ. Μετά το αρχικό ζέσταμα, ακολούθησε το οικογενειακό διπλό με τον Στάικο Βεργέτη να δοκιμάζει ένα 4-2-3-1 με αλλαγές στα πρόσωπα. Οι επιλογές είναι πολλές από τη μέση και μπροστά και έτσι δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης που δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τους Αγγλους, όμως δείχνει σε καλή κατάσταση και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του. Αλλωστε, ακολουθούν τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ και θα ήταν ιδανική μία ενίσχυση στη μεσαία γραμμή με έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του "Κούρμπε" που τον έκαναν αναπόσπαστο κομμάτι του κέντρου του Αστέρα.

 

Στο τέλος της προπόνησης υπήρξαν ασκήσεις πάνω στις στημένες μπάλες, με εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ, ενώ δεν έλειψαν και οι δοκιμές στα πέναλτι με τους Πάρα, Μπαράλες, Ρόλε και Μάσα να δοκιμάζουν τις ικανότητες του Κοσίτσκι.

 

Μετά την προπόνηση οι παίκτες βρήκαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν, κυρίως ψυχολογικά, κάνοντας ελεύθερα χτυπήματα, παίζοντας με την μπάλα στον αέρα, ακόμη και με πηγαδάκια στο γήπεδο που κυριαρχούσαν τα χαμόγελα και τα πειράγματα.  

 

Η τελευταία προπόνηση πριν από τη μεγάλη μάχη είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 το βράδυ της Τετάρτης.

 

Στον Αστέρα βλέπουν την αναμέτρηση με την Τότεναμ ως μία ευκαιρία για να αποδείξουν για τα καλά πως τα πέντε γκολ του Λονδίνου δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση την εικόνα της ομάδας που μπορεί να κοιτάξει κατάματα τους Σπερς παρά το τεράστιο μπάτζετ, την εμπειρία και τους ποδοσφαιριστες που διαθέτουν.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων