ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας-Ολυμπιακός 0-0: ΣΠΑΘΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΟΛΗ!

Ο Αστέρας, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε ο -πέραν του αναμενόμενου προκλητικός- διαιτητής Σπάθας, πήρε το βαθμό κόντρα στον Ολυμπιακό. Ηρωική προσπάθεια από τους παίκτες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους! Οι δηλώσεις του Μίτσελ.

Η ανύπαρκτη αποβολή του Μάσα ήταν και η στιγμή που θα θυμούνται όλοι από το πρώτο μέρος καθώς ο διαιτητής Σπάθας θέλησε να γίνει και έγινε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

 

Με συνεχόμενα σφυρίγματα που έστελναν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην αντίπαλη περιοχή θέλησε να ολοκληρώσει το έργο του πριν από το 45λεπτο όταν και έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αργεντινό του Αστέρα για θέατρο!

 

O ρυθμός του αγώνα ήταν αρχικά καλός όμως κλασσική ευκαιρία άργησε πολύ να γίνει. Συγκεκριμένα στο 41' όταν και ο Μήτρογλου έπιασε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι εκτελέσεις φάουλ των ερυθρολεύκων έδωσαν φάσεις για γκολ, με τον Κοσίτσκι να δείχνει σταθερός και να κρατάει το μηδέν.

 

Όσο για τον Αστέρα, είτε με οφσάιντ, είτε με επιθετικά φάουλ οι επιθέσεις σταματούσαν πριν καν ξεκινήσουν, με τον Ουσέρο να δοκιμάζει το πόδι του στο 6' και τους Αρκάδες να ψάχνουν κάποια φάση με γεμίσματα από τον Ρόλε. Στα άκρα, κυρίως ο Γιαννιώτας έπαιξε στο ένας με έναν, ενώ και ο Πάρα έδωσε μάχες για να κερδίσει θέσεις και να γίνει απειλητικός.

 

Στη φάση της αποβολής του Μάσα προκλήθηκε ένταση στις κερκίδες με τους φιλάθλους του Αστέρα να μοιάζουν εξοργισμένοι από τις αποφάσεις και να καλούν τους υπολοίπους σε αποχώρηση από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς την διαιτησία του Σπάθα.

 

Με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου τα είπαν σε έντονο ύφος ο Σανκαρέ με τον Μανιάτη, ενώ και ο Σπάθας τα άκουσε για τα καλά.

 

Έχοντας ολοκληρώσει εν μέρει το έργο του ο Σπάθας, ο Ολυμπιακός με παίκτη παραπάνω είχε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος.

 

Οι Πειραιώτες έφτασαν κοντά στο γκολ στο 54’ όταν ο Μήτρογλου σούταρε από μακριά, η μπάλα έφυγε άουτ κι ενώ ο Κοσίτσκι ήταν εκτός εστίας. Στο 56’ έπειτα από γύρισμα του Ελαμπντελαουί, ο Σανκαρέ τελευταία στιγμή έδιωξε πριν σκοράρει ο Κασάμι.

 

Μεγάλη στιγμή για τον πρώτο βοηθό του αγώνα, τον Σωτηρόπουλο, στο 66' όταν ο Λούι έφυγε μόνος του προς τον Ρομπέρτο, και ο βοηθός σήκωσε τη σημαία δίνοντας το πιο ανύπαρκτο οφσάιντ που έχει δοθεί!

 

Ο Αστέρας προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με κάποια αντεπίθεση, όπως αυτή στο 77' όταν ο Μπαντιμπανγκά μπήκε από δεξιά και σούταρε για να μπλοκάρει εύκολα ο Ρομπέρτο.

 

Στα τελευταία λεπτά, ο Ολυμπιακός απείλησε ουσιαστικά δύο φορές. Στο 80' από κοντά ο Φουστέρ έστειλε τη μπάλα άουτ ενώ ο Μήτρογλου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σούταρε λίγο άουτ από πλεονεκτική θέση.

 

Το live του αγώνα

Α' ημίχρονο

Άρχισε το ματς με τον Αστέρα στη σέντρα

5' μπαλιά για τον Μάσα μέσα στην περιοχή, ο βοηθός σηκώνει λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ.

6' Σουτ του Ουσέρο, η μπάλα άουτ.

14' σουτ Φορτούνη, κόντρα του Ζησόπουλου, μπλοκάρει εύκολα ο Κοσίτσκι.

15' νέα λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Μάσα, ο οποίος διαμαρτύρεται και βλέπει κίτρινη κάρτα

33' κίτρινη κάρτα στον Παντελιάδη

38' κίτρινη στον Σανκαρέ

39' ο Κασάμι σουτάρει, ο Ζησόπουλος πηδάει με το χέρι μαζεμένο, η μπάλα κοντράρει και φεύγει έξω, ο Σπάθας δίνει χέρι στον αμυντικό του Αστέρα.

40' καλή στιγμή Ολυμπιακού - ο Μήτρογλου εκτελεί το φάουλ, ο Κοσίτσκι μπλοκάρει πολύ δύσκολα και σώζει!

42' ευκαιρία Ολυμπιακός - κούρσα του Αμπντελαουί από δεξιά, ωραία μπαλιά στον Μήτρογλου, που πιάνει το πλασέ στην κίνηση, η μπάλα ελάχιστα άουτ

43' κόκκινη Μάσα - ο Σπάθας δίνει "θέατρο" στον Μάσα στο κέντρο του γηπέδου και του δείχνει 2η κίτρινη κάρτα και κόκκινη.

Λήξη ημιχρόνου

 

 

Β' ημίχρονο

46' αλλαγή Αστέρα. Τσοκάνης αντί Γιαννιώτα.

50' κεφαλιά Κασάμι άουτ

54' μεγάλη ευκαιρία Ολυμπιακού - ο Κοσίτσκι προλαβαίνει τον Μήτρογλου μακριά από την περιοχή, δεν διώχνει σωστά όμως, ο Κασάμι στον Μητρογλο που σουτάρει από μακριά σε κενή εστία, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ

56' γύρισμα Ελαμπντελαουί, ο Σανκαρέ τελευταία στιγμή διώχνει πριν σκοράρει ο Κασάμι.

57' αλλαγή ΟΣΦΠ - Ντουρμάζ αντί Μανιάτη

63' γυριστό Μήτρογλου, μπλοκάρει ο Κοσίτσκι

66' ο Λούι φεύγει μόνος του προς τον Ρομπέρτο, ο βοηθός σηκώνει τη σημαία και δίνει το πιο ανύπαρκτο οφσάιντ που έχει δοθεί!

66' αλλαγή ΟΣΦΠ - Φουστέρ αντί Φορτούνη

68' κίτρινη Ρόλε

73' σουτ Φουστέρ από κοντά άουτ

73' αλλαγή Αστέρα. Μπαντιμπανγκά αντί Ρόλε

74' αλλαγή ΟΣΦΠ. Διαμαντάκος αντί Κασάμι

77' καλή στιγμή για Αστέρα - ο Μπαντιμπανγκά μπαίνει από δεξιά και σουτάρει, ο Ρομπέρτο μπλοκάρει χωρίς δυσκολία

80' ευκαιρία ΟΣΦΠ - η μπάλα στο Φουστέρ στο 2ο δοκάρι, ο Ισπανός σουτάρει ψηλά

81' αλλαγή Αστέρα. ο Μπαράλες αντί του Πάρα

92' ευκαιρία ΟΣΦΠ - ο Μήτρογλου απελευθερώνεται και σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ

Λήξη αγώνα

 

Η ενδεκάδα του Αστέρα: Κοσίντσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ουσέρο, Μουνάφο, Μάσα, Ρόλε, Γιαννιώτας, Πάρα

Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Μπαράλες, Γκοϊάν, Φερνάντες, Τσοκάνης, Μπακασέτας, Μπαντιμπανγκά.

 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μαζουάκου, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντοσεβί, Κασάμι, Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Σιόβας, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος.

 

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά, με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο (Αχαΐας), Κοντιζά (Πειραιά) και 4ο τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων