ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Λευκή" ισοπαλία με Κόνιασπορ - Ανώτερος ο Αστέρας

Στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, ο Αστέρας έμεινε στο μηδέν με την Κόνιασπορ. Οι Αρκάδες δεν απειλήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Φερνάντεθ στο 28’.

 Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι βγάζοντας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενέργειες από την αριστερή πτέρυγα.

Στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, οι κιτρινομπλέ λίγο έλειψαν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από ωραία συνεργασία η μπάλα στρώθηκε στον Φερνάντεθ, αυτός έκανε το σουτ ωστόσο η προσπάθεια του εξουδετερώθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Μετά την μικρή διακοπή που υπήρξε στον αγώνα, λόγω υψηλής θερμοκρασίας, οι Αρκάδες ανέβασαν ρυθμό και για ένα δεκάλεπτο είχαν το πάνω χέρι στο ματς.

Στο 27’ ο Κυριακόπουλος έκανε ένα δυνατό σουτ, ο Κυριντίλι όμως απομάκρυνε σε κόρνερ. Ενα λεπτό αργότερα το συγκρότημα του Μπόρχα Χιμένεθ άγγιξε το 1-0.

Ο Καπίγια έδωσε στον Ιγκλέσιας, ο αρχηγός του Αστέρα έστρωσε για τον Φερνάντεθ και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο.

Η Κόνιασπορ δεν κατάφερε στα πρώτα 45 λεπτά παιχνιδιού να κάνει αισθητή την παρουσία της. Οσες φορές επιχείρησε να απειλήσει η άμυνα του Αστέρα σταματούσε τις προσπάθειες της.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπόρχα Χιμένεθ έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του να αγωνιστούν. Οπως έκανε άλλωστε και στο πρώτο παιχνίδι του Αστέρα με την Χέρακλες.

Οι κιτρινομπλέ στο δεύτερο 45λεπτο δεν μπόρεσαν να βρουν εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Παναγιώτου έκανε ένα μακρινό σουτ, το οποίο κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου πορτιέρε.

Η σωστή αμυντική λειτουργία ττων Αρκάδων δεν επέτρεψε την Κόνιασπορ να απειλήσει, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η φιλική αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή με τον Αστέρα να είναι ανώτερος, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Πλέον οι Αρκάδες στρέφονται στο επόμενο και τελευταίο φιλικό, επί ολλανδικού εδάφους, με την Τσβόλε το Σάββατο (27/07).

Θυμίζουμε πως η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στην Τρίπολη την Κυριακή (28/07).

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

99. Τσιφτσής (32' 1. Παπαδόπουλος), 27. Κώτσιρας, 4. Πασαλίδης, 42. Αντζουλάς, 77. Κυριακόπουλος, 8. Borja Fernandez, 5. Capilla, 21. Τζίμας, 17. Iglesias, 7. Marc Fernandez, 11. Regis

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

1. Παπαδόπουλος (60' 93. Μιχαήλ), 37. Βλάχος (84' 20. Αλμπάνης), 2. Matricardi (73' 22. Παναγιώτου), 45. Χριστόπουλος, 33. Martinez, 14. Bellocq, 6. Valiente, 3. Τασουλής, 20. Αλμπάνης (79' 69. Alagbe), 23. Καλτσάς, 9. Δουβίκας

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων