ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενδεκάδα με τρεις Αρκάδες!

Ο Αστέρας αγωνίστηκε συνολικά με 22 ποδοσφαιριστές κόντρα στην Καμπούρ όμως το γεγονός της ταυτόχρονης χρησιμοποίησης τριών Αρκάδων είναι ένα ανεπανάληπτο στατιστικό!

 

 

Σύμφωνοι, είναι δύσκολο να συμβεί τη φετινή σεζόν σε επίσημη αναμέτρηση αλλά δεν παύει να είναι εκπληκτικό για το νομό μας. 

Στο ματς με την Καμπούρ έπαιξαν για περίπου 15 λεπτά μαζί οι Κώτσιρας, Παπαγγελής και Τσιώλης! Ενας με καταγωγή από τη Μεγαλόπολη και δύο από το Λεβίδι!

Τρεις Αρκάδες δηλαδή σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό όπως είναι ο Αστέρας! Και αν έπαιζαν ταυτόχρονα και με τον Κουρμπέλη, θα είχαμε τέσσερα παιδιά της Αρκαδίας στην 11άδα. Το μέλλον έχει ξεκινήσει για αυτά τα παιδιά, που έχουν μια τεράστια ευκαιρία μπροστά τους. Στο χέρι τους είναι να την αξιοποιήσουν. 

Οσο για τον Αστέρα είναι πλέον ξεκάθαρο ότι γύρω του δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για όλα τα παιδιά της Αρκαδίας να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων