ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Η δουλειά θα φέρει την καθιέρωση"

Ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν ως βασικός, κάνει την δεύτερή του προετοιμασία στο εξωτερικό, απολαμβάνει τον ανταγωνισμό και ανεβάζει τον πήχη των στόχων. Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος σε μία συνέντευξη στην "χώρα της τουλίπας". 

 

Οι δηλώσεις του στο a-s:

 

Παίζει ρόλο η χρονική άνεση σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι; 

"Είναι θετικό γιατί η ομάδα έχει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί, έχει περισσότερο χρόνο να σχεδιάσει την επόμενη χρονιά και σε αυτό το φανταστικό μέρος πιστεύω πως θα γίνει ότι πρέπει για να χτίσουμε τον Αστέρα της επόμενης σεζόν". 

 

Πώς είναι οι συνθήκες των προπονήσεων;

"Δουλεύουμε σωστά, βοηθούν οι καιρικές συνθήκες και προσπαθούμε να βρούμε την χημεία μας, μαζί με τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, ώστε κάθε μέρα να φτάνουμε και πιο κοντά στο να γίνουμε ομάδα". 

 

Πώς θα σχολίαζες τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων; 

"Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, ο νέος κόουτς είναι νεότερος σε ηλικία, έχει φέρει καινούρια πράγματα, όμως αυτό δεν σημαίνει  πως δεν δουλεύαμε καλά με τον Τζέρι. Πιστεύω πως όποιος και να έρθει σε αυτή την ομάδα θα το αξίζει και θα προσφέρει". 

 

Ποιοι είναι οι στόχοι του Αστέρα για τη φετινή σεζόν;

"Η ομάδα κάθε χρόνο βάζει υψηλότερους στόχους. Από την στιγμή που πέρσι τερματίσαμε τρίτοι, σημαίνει ταυτόχρονα πως πρέπει να παλέψουμε για κάτι καλύτερο φέτος".   

 

Πώς ζεις την μετάβαση από τα Χανιά στη δεύτερη χρονιά με τον Αστέρα;

"Είναι αλήθεια πως όλα έγιναν γρήγορα. Βρέθηκα από τη Β' Εθνική να παίζω στο Europa League και μετά στη Super League. Στον Αστέρα υπάρχουν οι σωστοί άνθρωποι που σε βοηθούν να προσαρμοστείς και να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις είτε είσαι από τη Β' Εθνική είτε από το εξωτερικό".

 

Πώς κυλά ο ανταγωνισμός μεταξύ των γκολκίπερ; 

"Αυτό είναι και το σωστό, να υπάρχουν τρεις τερματοφύλακες που μπορούν να ανταποκριθούν, να υπάρχει ανταγωνισμός, έτσι ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Το κλίμα μεταξύ μας είναι άριστο και αυτό βοηθά. Δουλεύω για να παίζω όπως και όλα τα παιδιά. Νομίζω πως όποιος είναι καλύτερος την στιγμή που τον χρειάζεται η ομάδα, αυτός πρέπει να παίζει". 

 

Νιώθεις περισσότερη πίεση μετά την άνοδο ΑΕΚ και Ηρακλή στη Super League;

"Ο Αστέρας είναι στα μεγάλα κλαμπ της Ελλάδος, έχει υψηλούς στόχους και η παρουσία ιστορικών ομάδων δίνει παραπάνω κίνητρο για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι".

 

Σκέφτεσαι την Εθνική ομάδα;

"Ως όνειρο φυσικά και το έχω, όμως πρώτος στόχος είναι να παίξω στην ομάδα, να καθιερωθώ σιγά σιγά και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων