ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χαουρέγκι: Ενας υψηλόσωμος στράικερ στα κιτρινομπλέ

Ο Ενέκο Χαουρέγκι θα φοράει τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος τη νέα σεζόν. Το who-is-whoτου νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Αστέρα.

 O 23χρονος στράικερ φτάνει στην Ελλάδα από την Κάντιθ, με τις δύο τελευταίες σεζόν να έχει αγωνιστεί σε Κόρδοβα B’ και Ατλέτικο Λεβάντε Β’.

Πρόκειται για έναν παίκτη με αυξανόμενη αναγνωρισιμότητα στους φιλάθλους της Ισπανίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκέρνιγκα τη σεζόν 2012-13. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Ρεάλ Σεμπάστιαν. Εκεί πέρασε και από την Ρεάλ Σεμπάστιαν Β’ και C’. Πραγματοποίησε 76 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 15 τέρματα.

Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αθλέτικο Λεβάντε στη Γ’ Ισπανίας, καταγράφοντας 21 συμμετοχές και 4 γκολ.

Όπως μπορείτε να δείτε και από την παρακάτω καρτέλα, τα σωματικά χαρακτηριστικά του Χαουρέγκι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, ενώ για το ύψος του διαθέτει αρκετή ταχύτητα.

Εχει ύψος 1.87εκ και αυτό τον βοηθάει στο ψηλό παιχνίδι και ιδιαίτερα να σκοράρει με το κεφάλι. Ωστόσο γνωρίζει πως να στείλει την μπάλα στο πλεκτό με κάθε τρόπο, καθώς χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο του πόδια

Αγωνίζεται κυρίως στην επίθεση σε ρόλο επιθετικού-στόχου. Με τα φυσικά του προσόντα μπορεί να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες και ανοίξει χώρο για τον παρτενέρ του στην επίθεση και τους μέσους.

Με την έλευση του Χαουρέγκι, ο Αστέρας δυναμώνει στο επιθετικό κομμάτι ενώ παράλληλα μεγαλώνει και η Ισπανική αποικία στην Τρίπολη.

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων