ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ριέρα ο 9ος με το νούμερο 23!

Ο Αντριάν Ριέρα ανήκει εδώ και λίγα 24ωρα στο δυναμικό του Αστέρα. Το νούμερο που επέλεξε να φοράει στην κιτρινομπλέ φανέλα του.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο 23χρονος Ισπανός εξτρέμ επέλεξε για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα με τον αριθμό 23. Στο παρελθόν τα νούμερα που είχε ήταν το 11 και το 12.

Με τον ερχομό του στην Τρίπολη και στον Αστέρα, ο Ριέρα διάλεξε τη φανέλα με το 23. Στο παρελθόν οκτώ ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την ομάδα είχαν τον συγκεκριμένο αριθμό. Πρώτος που το διάλεξε ήταν ο Παντελής Κουμπής το 2005-06. Την επόμενη σεζόν ο Σέζαρ Λουκένα επέλεξε το νούμερο 23. Το 2008-09 ο Πορτογάλος, Ζορζίνιο ο οποίος έκατσε για ένα χρόνο στον Αστέρα είχε τον συγκεκριμένο αριθμό στην πλάτη του.

Τις επόμενες δύο χρονιές ο Σαλόζε Τσιγκόζιε Ουντότζι φόρεσε την κιτρινομπλέ φανέλα με το 23 για να έρθει το 2011 μέχρι το 2014 ο Ναβάρο και να το πάρει αυτός. Οι Φακούντο Πάρα και Φακούντο Μπερτόλιο το είχαν το 2014-15 και 2015-16 αντίστοιχα.

Τελευταίος ποδοσφαιριστής του Αστέρα, που φόρεσε το νούμερο 23 στη φανέλα ήταν ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι αποχώρησε από το ρόστερ με προορισμό την Κύπρο.

Ετσι, ο Αντριάν Ριέρα γίνεται ο 9ος παίκτης στην ιστορία του Αστέρα, που επιλέγει τη φανέλα με το 23.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων