ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ: Φουλ μεταγραφική...επίθεση με Μπαράλες-Σίτο

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Αστέρα! Μπαραλες και Σίτο υπογράφουν άμεσα και φοράνε τα κιτρινομπλέ. Οι Αρκάδες ισχυροποιούνται μεσοεπιθετικά και βάζουν πλώρη δυνατά για μια χρονιά εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Όπως σας είχε προαναγγείλει το as, η ενίσχυση του Αστέρα συνεχίζεται,  καθώς λεπτομέρειες απομένουν για την επιστροφή του Χερόνιμο Μπαράλες αλλά και την απόκτηση του Αντρές Πασκούαλ Σαντόγια από τη Βαλένθια.

 

Ο Χερόνιμο Μπαραλες επιστρέφει στην Τρίπολη μετά από τέσσερα χρόνια για να ξαναφορέσει τα κυανοκίτρινα. Στην προηγούμενη θητεία του στον Αστέρα (Σεζόν 2013-14 και 2014-15) είχε 64 συμμετοχές στη Super League με 25 γκολ, έχοντας κατορθώσει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος!

Ο θηριώδης φορ έχει ακόμα 7 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας και 11 συμμετοχές στο Europa League με τον Αστέρα.

 

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τη Λαμία και σημείωσε 9 γκολ σε 26 αγώνες. Η εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και η προηγούμενη παρουσία του στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» εγγυώνται τη γρήγορη προσαρμογή του Αργεντινού επιθετικού. Η επίθεση του Αστέρα πλέον αποκτά σημείο αναφοράς.

 

Ο Αντρές Πασκούαλ Σαντόγια, ή Σίτο όπως είναι το προσωνύμιο του, είναι αριστεροπόδαρος ακραίος επιθετικός. Γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1996 στο Αλικάντε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Βαλένθια. Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής και στη Β’ ομάδα, ενώ έκανε το ντεμπούτο του με τις «νυχτερίδες» στη La Liga στις 13 Μαΐου του 2016 κόντρα στη Σοσιεδάδ.

 

Ακολούθως, δόθηκε δανεικός στη Λόρκα, για να επιστρέψει στη Βαλένθια, με την οποία ο Αστέρας συμφώνησε για την απόκτηση του.

 

Οι δυο αυτές μεταγραφές κλείνουν στην ουσία τις τρύπες στο ρόστερ της οάδας και προσθέτουν ποιότητα αλλά και περισσότερες επιλογές στο Μπόρχα Χιμένεθ. Αν θα είναι οι τελευταίες προσθήκες; Όχι! Οι ιδιοκτήτες τα δίνουν όλα για ακόμα δυο σημαντικότατες προσθήκες! Μείνετε στο a-s για να μάθετε τα πάντα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων