ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Eπίσημα στον ΑΣΤΕΡΑ ο Καπίγια! (video)

ΑΣΤΕΡΑΣ και Ρεάλ Σισιεδάδ ανακοίνωσαν το deal για τον Ενέκο Καπίγια, με τους κιτρινομπλέ να κλείνουν για τη θέση του μεσοεπιθετικού μια σπουδαία μεταγραφή!

 

  Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό ο Ενέκο Καπίγια θα είναι ο παίκτης που θα αναλάβει το ρόλο του μαέστρου στον ΑΣΤΕΡΑ.

Σας είχαμε γράψει, δε, πως ο παίκτης θα είναι στην Ελλάδα μέχρι την Παρασκευή (12/7). Πάντως το deal των δύο πλευρών οριστικοποιήθηκε και έγινε γνωστό και έγινε γνωστό τόσο από τους Ισπανούς όσο και από την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήρθε σε συμφωνία με την Real Sociedad για την αγορά του ποδοσφαιριστή, Eneko Capilla. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Κυριακή (14/07) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Σοσιεδάδ:

"Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης κατέληξαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ενέκο Καπίγιασ. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ενέκο για τον επαγγελματισμό του και την αφοσίωσή του εδώ για τα χρόνια αυτά που ήταν εδώ. Του ευχόμαστε το καλύτερο για το μέλλον σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο".

 

Ο Ενέκο Καπίγια εν δράσει:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων