ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εμπρός Αετοί, Δικέφαλοί!

Το έκαναν και οι 2 με σοβαρότητα, ρεαλισμό και πλάνο. Δείχνουν έτοιμοι και διαβασμένοι, αποφασισμένοι να το φτάσουν μέχρι… τ’αστέρια! ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοίταξαν στα μάτια και απέκλεισαν Σπαρτάκ Μόσχας και Σέλτικ, και τώρα τους απομένει ένα μόνο εμπόδιο για την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League μετά από αρκετά χρόνια και για τους δύο. 

 

 

Αετομαχία” για τον… έναστρο ουρανό!

 

Και τώρα Μπενφίκα! Οι Θεσσαλονικείς κληρώθηκαν με τους δευτεραθλητές και ομάδα-σύμβολο της Πορτογαλίας και εκτός των άλλων θα βρουν μπροστά τους και 2 Έλληνες. Σάμαρης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος ανήκουν στη Μπενφίκα, η οποία υποδέχεται απόψε (22:00) τον ΠΑΟΚ με στόχο να πάρει σκορ πρόκρισης, καθώς δεν επιθυμεί να πρέπει να διεκδικήσει στην Τούμπα την πρόκριση. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει πάρει ήδη 2 μεγάλες προκρίσεις απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και δείχνει έτοιμη για να κάνει το μεγαλύτερο, και πιο δύσκολο η αλήθεια είναι, βήμα για το όνειρο. Έχοντας δεχθεί… 0 γκολ σε Μόσχα και Βασιλεία, ο ΠΑΟΚ δείχνει συμπαγής και συνάμα επικίνδυνος εκτός έδρας. Στην Ελβετία “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες την ομώνυμη ομάδα, ενώ στη Μόσχα αν και κινδύνεψε σε κάποιες στιγμές μπορούσε κάλλιστα να σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις, κυρίως με τον Πρίγιοβιτς. Μάλιστα, το Stoiximan.gr προσφέρει το ενδεχόμενο να κρατήσει ο ΠΑΟΚ ανέπαφη την εστία του σε πολύ υψηλή απόδοση, μαζί με εκατοντάδες επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες και Κόρνερ.

 

ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

Veni, Βίντι, Vici!

 

 

Εδώ που έφτασε δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Η ΑΕΚ απέκλεισε καθαρά την πρωταθλήτρια Σκωτίας χωρίς ήττα, και τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ουγγρική Βίντι (πρώην Βιντεότον) η οποία βρέθηκε στα Playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας με 2 ισοπαλίες τη Σουηδική Μάλμε (0-0 και 1-1). Αν και ουδείς στο στρατόπεδο της ΑΕΚ δεν υποτιμά την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, ειδικά όταν προπονητής είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, η... όρεξη έχει ανοίξει μαζί με τις πύλες για τους ομίλους μετά από 12 χρόνια (και τον όμιλο με τη Μίλαν). Πρώτο παιχνίδι για την Ένωση στη Βουδαπέστη, την Τετάρτη, με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα της κάνει τη ζωή ευκολότερη στο ΟΑΚΑ, ιδανικά χωρίς να δεχθεί γκολ. Το ενδεχόμενο να κερδίσει η ΑΕΚ χωρίς να δεχθεί γκολ προσφέρεται από το Stoiximan.gr σε ελκυστική απόδοση, μαζί με πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα της Ένωσης στα playoffs του ChampionsLeague.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων