ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οταν ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε την Ευρώπη να παραμιλά!

Συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από τότε που ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε την Ευρώπη να παραμιλά, "πετώντας" την Μάιντς εκτός Europa League.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Ήταν 7 Αυγούστου του 2014 όταν ο Αστέρας υποδέχθηκε την Μάιντς για τον επαναληπτικό αγώνα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είχε βρει τον γερμανικό σύλλογο νικητή με 1-0. Ένα σκορ με το οποίο ο Αστέρας απέδειξε πως ήταν εύθραυστο.

Παρά τον καύσωνα που επικρατούσε τότε στην Τρίπολη, το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε γεμίσει ασφυκτικά. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν αποφασισμένος για την ανατροπή του πρώτου αγώνα και την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Στο 30' μετά το καταπληκτικό σουτ του Ντε Μπλάσις οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δεν τους ξάφνιασε το τέρμα που δέχθηκαν και εννέα λεπτά αργότερα έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα, μετά το πλασέ του Κου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κιτρινομπλέ ανέβασαν ρυθμό και στο 68’ μετά από αντεπίθεση  ο Μπακασέτας έδωσε τη μπάλα στο Ντε Μπάσιτς, αυτός απόφυγε τρεις αντιπάλους  και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Μάσα, ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε  το 2-1.

Η ομάδα ήξερε πως με ένα ακόμα τέρμα θα είχε το εισιτήριο στα χέρια της για τα πλέι οφ. Με τη φωνή του κόσμου τελικά το 3-1 ήρθε στο 86'. Ο Σανκαρέ με κεφαλιά βρήκε τον Μάσα και ο τελευταίος πλάσαρε υποδειγματικά τον Κάριους για το 3-1.

 

 

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον ΑΣΤΕΡΑ να γράφει ιστορία εκείνη τη μέρα και να κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλά, αποκλείοντας μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Γερμανίας.

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης (83' Sankare), Lluy, Goian, Munafo (59' Μπακασέτας), Rolle, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, De Blasis, Mazza, Badibanga (29' Usero).

 

ΜΑΪΝΤΣ: Κάριους, Νοβέσκι, Γκάις, Μπελ, Μποσίνσκι, Παρκ (74' Ντίαζ), Μόριτζ, Μάλι (85' Σότο), Κου (69' Γιάρα), Μπάουμγκαρτλινγκερ, Οκαζάκι

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων