ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η "αχίλλειος πτέρνα" της Χιμπέρνιαν

Κανείς δεν είπε πως η Χιμπέρνιαν είναι μία εύκολη αντίπαλος για τον Αστέρα. Στα δύο τελευταία ματς όμως κόντρα στη Ρούναβικ, έδειξε πως σε μερικά σημεία υστερεί.

 

Χιμπέρνιαν ΑΣΤΕΡΑΣ

Το παιχνίδι με την Ρούναβικ ήταν η πρόβα τζενεράλε για την Χιμπέρνιαν καθώς το σκορ του πρώτου γύρου (6-1) της είχε δώσει ήδη το εισιτήριο για την δεύτερη προκριματική φάση του Europa League. Ωστόσο, ο επαναληπτικός εξελίχθηκε σε… ροντέο.

Επιτεύχθηκαν 10 γκολ με την Χιμπέρνιαν να σκοράρει τα 6 και να παίρνει τη νίκη. Από την άλλη όμως δέχθηκε και τέσσερα τέρματα. Οι γηπεδούχοι χάρη στο αυτογκόλ του Άμπροουζ αιφνιδίασαν το συγκρότημα του Νιλ Λέλον και άνοιξαν το σκορ. Δεν έμειναν όμως εκεί και σημείωσαν τρία ακόμα τέρματα στην αναμέτρηση. 

Μάλιστα με όλα τα βασικά της όπλα, η Χιμπέρνιαν στο παιχνίδι της Πέμπτης (19/07) έδειξε πως στα μετόπισθεν δεν είναι συνεπής. Αυτό είναι ένα πρόβλημα το οποίο θα κοιτάξει να επιλύσει ο τεχνικός της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα.

Από την άλλη, οι Αρκάδες θα πρέπει να προσέξουν την επιθετική λειτουργία της Χιμπέρνιαν, καθώς… πετάει φωτιές. Με τον Φλοριάν Καμπέρι να πετυχαίνει τρία τέρματα στο πρώτο παιχνίδι με την Ρούναβικ ο τεχνικός, Νιλ Λένον, τρίβει τα χέρια του.  

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που είναι από τα βασικά στελέχη του κλαμπ, είναι ο Τζον ΜακΓκιν. Ο 23χρονος δεσπόζει στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ουσιαστικά όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως στον αγώνα με την Ρούναβικ οι περισσότερες τελικές και ασίστ προήλθαν απ' αυτόν. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων