ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

14 χρόνια όμιλοι Europa: Το ρεκόρ του Αστέρα

Πρεμιέρα την Πέμπτη (14/09) για τους ομίλους του Europa League, στους οποίους ο Αστέρας έχει βάλει τη σφραγίδα του όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Για 14η σερί σεζόν η δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση διεξάγεται με τη μορφή των ομίλων, εκεί όπου το ελληνικό ποδόσφαιρο δίνει το παρών κάθε χρονιά. Η διαφορετική μορφή πήρε σάρκα και οστά την περίοδο 2004-2005 στο τότε Κύπελλο UEFA και συνεχίστηκε από τη σεζόν 2009-2010 με την ονομασία Europa League.



Σε αυτά τα 14 χρόνια ο Αστέρας μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει το ρεκόρ συμμετοχών στις ομάδες που προέρχονται από την ελληνική περιφέρεια! Η ομάδα από την Αρκαδία έχει πάρει μέρος 2 φορές σε ομίλους, την ώρα που μόλις άλλη μία φορά σύλλογος από την επαρχία έπαιξε εκεί: η Λάρισα το 2007-2008.



Πέρα από τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα- όπου βρίσκονται οι παραδοσιακά μεγάλες ομάδες- ο Αστέρας κρατά ψηλά τη σημαία της περιφέρειας στην Ευρώπη! Ο σύλλογος από την Τρίπολη μάλιστα, είναι και η πρώτη ελληνική ομάδα που μπήκε στους ομίλους ξεκινώντας από τον 2ο προκριματικό- άλλο ένα σπουδαίο επίτευγμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων