ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι αγώνες της Σάλκε στην Ελλάδα (VIDEOS)

Για τέταρτη φορά η Σάλκε έρχεται να αγωνιστεί στα μέρη μας. Δείτε τι έχει συμβεί στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις. 

 

Στις 24 Οκτωβρίου 2001 η Σάλκε αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι διεξήχθη για την πρώτη φάση των ομίλων του Champions League και οι πράσινοι επικράτησαν με 2-0, χάρη στα τέρματα των Ολισαντέμπε (31') και Κωνσταντίνου (60'). 

 

Έντεκα χρόνια αργότερα, στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, οι Γερμανοί έπαιξαν στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Άνοιξαν το σκορ με τον Χέβεντες (41') και παρόλο που τους ισοφάρισε ο Αμπντούν (58'), απάντησαν άμεσα με τον Χούντελααρ (59') και πήραν τη νίκη με 2-1. 

 

Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη επιτυχίας της ήταν στις 27 Αυγούστους 2013 στην Τούμπα. Με την πλάτη στον τοίχο αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας έρθει ισόπαλη με 1-1 στο πρώτο ματς για τα πλέι-οφ του Champions League. Κατάφερε όμως να νικήσει με 3-2 και να προκριθεί στους ομίλους, παρόλο που αγωνιζόταν από το 64' με 10 παίκτες. 

 

Για τη Σάλκε σημείωσε δύο τέρματα ο Σαλάι (43', 90') και ένα ο Ντράξλερ (67'), ενώ για τον ΠΑΟΚ σκόραραν οι Αθανασιάσης (62') και Κατσουράνης (79'). Συνολικά οι "βασιλικοί μπλε" έχουν 2 νίκες και 4 τέρματα στην Ελλάδα έναντι μίας νίκης των δικών μας συλλόγων και 5 γκολ. 

 

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων