ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες για τη νίκη"

Ο Στάικος Βεργέτης αναφέρθηκε στις χαμένες φάσεις του Αστέρα, ξεκαθάρισε πως υπήρξαν ευκαιρίες και στις δύο πλευρές, ενώ εξήγησε την επιλογή του στην χρησιμοποίηση του Τορμένα.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την διαιτησία;

"Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για την διαιτησία η συγκυρία του αγώνα ήταν τέτοια και κάθε ομάδα εκμεταλλεύτηκε η δεν εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές τις, η διαιτησία δεν επηρέασε τον αγώνα."

Για την άμυνα ζώνης;

"Είχαμε ορίσει την ζώνη άμυνας στην μεσαία ζώνη χωρίς να κλειστούμε στο μεσαίο τρίτο του παιχνιδιού, ο στόχος και το πλάνο του παιχνιδιού ήταν να κλέψουμε μπάλες και να βγούμε στην επίθεση, τα παιδιά το κάνανε στο μέγιστο βαθμό. Η αμυντική λειτουργία ήταν αρκετά καλή υπήρχαν στιγμές που δεν λειτουργήσαμε σωστά και αυτό οφείλετε στον καλό αντίπαλο που είχαμε."

Για την χρησιμοποίηση του Τορμένα;

"Επειδή είχαμε δει από την ανάλυση ότι μαζεύει η Σπάρτα πολύ κόσμο στο μέσο του γηπέδου, επιθετικά θέλαμε 2 αμυντικά χαφ για να ελέγξουν το παιχνίδι αυτό μας ενίσχυσε την άποψη να αγωνιστούμε με Τορμένα και Ιγκλέσιας γιατί βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση."

Πως κρίνετε το τελικό αποτέλεσμα;

"Για το αποτέλεσμα θεωρώ πως και οι δυο ομάδες είχανε την χρονική συγκυρία υπέρ τους, αν και είχαμε εμείς ένα γρήγορο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε και τη φάση του Γιάννου που δεν κάνει το "2-0". Στα τέλη του ημιχρόνου δεχτήκαμε ευκαιρίες από την Σπάρτα  που θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, στο πλάνο που είχαμε θέσει χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες με το δοκάρι του Μάσα και τετ-α-τετ του Φούντα δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ αν και ελέγχαμε το παιχνίδι, οι χρονικές συγκυρίες των γκολ δεν ήταν ανάλογες του αγώνα."

Ο Αστέρας δεν μπορεί να σκοράρει, ενώ κάνει ευκαιρίες. Ίσως οφείλετε στο κενό του Μπαράλες;

"Το μεγάλο μέλημα του προπονητή είναι να μπορεί η ομάδα να παράγει επιθετικό ποδόσφαιρο και να κάνει ευκαιρίες. Ο προπονητής δεν μπορεί να μπει μέσα και να βάλει το γκολ, η ομάδα μας κάνει ευκαιρίες παίζει επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο αλλά τις χάνει χρειάζεται και τύχη. Ο Αστέρας είναι υπεράνω προσώπων, δεν πρέπει να στεκόμαστε σε πρόσωπα, έχουμε καλύψει όλα τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα όπως θα καλύψουμε και το κενό του Μπαράλες."

Για τον τραυματισμό του Φούντα;

"Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, για τους τραυματίες θα δούμε αύριο."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων