ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σκάζνι: "Ηρθαμε για να κερδίσουμε" (VIDEO)

Αποφασισμένη για τη νίκη ήρθε η αποστολή της Σπάρτα Πράγας στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" το απόγευμα της Τετάρτης (16/9) σύμφωνα με όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της τσεχικής ομάδας Ζντένεκ Σκάζνι.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, θυμήθηκε το προ 10ετίας πέρασμα του από την Ελλάδα, και τόνισε ότι αν η ομάδα της Πράγας δεν πίστευε στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, δεν θα πραγματοποιούσε το ταξίδι προς την Τρίπολη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 "Ειναι σημαντικός ο αγώνας και μεγάλου κύρους αλλά λόγω  του ότι δούλευα και ζούσα στην Ελλάδα, δεν είναι τόσο σημαντικός. Μου ήρθαν αναμνήσεις στην κλήρωση. Υπάρχει πολύς καιρός που έφυγα. Προσπάθησα με διάφορες επαφές που είχα στην Ελλάδα να μάθω χρήσιμες πληροφορίες για τον Αστέρα.

Υπάρχει μεγάλη χαρά που επέστρεψα στην Ελλάδα. Στον Παναθηναϊκό δεν ήμουν τόσο καιρό όσο θα ήθελα επειδή τελείωσα εγώ την συνεργασία. Τότε παίζαμε στο Champions League. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν συνεχίσαμε τα καλά αποτελέσματα. Στην Κρήτη ήταν πιο δύσκολη η διαμονή λόγω της ψυχολογίας. Στην Αθήνα ήταν πιο ωραία. Θυμάμαι την διαμονή με μεγάλη χαρά, ωστόσο μου έμειναν πολλοί φίλοι από την Ελλάδα.

Είχαμε τηλεφωνική επαφή  με ένα δημοσιογράφο από Ελλάδα εχθές ή προχθές. Ήταν φιλική η συνομιλία και όχι τόσο να μάθουν για την Σπάρτα. Οι περισσσότερες ερωτήσεις αφορούσαν τι θέση είμαστε στην Τσεχία.

Εγώ δεν εχω ακούσει κάτι τέτοιο από τους παίκτες που να αφορά την υποχρεωτική πρόκριση της ομάδας μας. Αντιλαμβάνομαι οτι οι αντίπαλοι μας, συγκεκριμενα ο Αστέρας και ο ΑΠΟΕΛ ίσως δεν έχουν τόσο ηχηρό όνομα, δεν ακούγονται στην Ευρώπη οπως πχ με Ισπανία. Σίγουρα έχουν την δική τους ποιότητα. Αν ο σκοπός μας και η φιλοδοξία μας δεν ήταν η προκριση δεν θα ερχόμασταν εδώ.  Ολα εξαρτώνται από την απόδοση της ομάδας. Όσες δηλώσεις και θεωρίες υπάρχουν, πρέπει να τις υποστηρίξουμε στο γήπεδο αύριο."

Για το αυριανό ματς, δεν το βλέπω ως πλεονέκτημα. Ήμουν στην Ελλαδα, δούλευα πολλά χρόνια. Έβλεπα τον Αστέρα πέρυσι στην Ευρώπη που είχε εξαιρετική παρουσία όπως πχ με την Μπεσίκτας, την Τότεναμ και την Παρτιζάν. Επαναλαμβάνω ζούσα εδώ και ήμουν στις ομάδες. Με βοήθησαν οι επαφές και πήρα συμπληρωματικές πληροφορίες. Το σημαντικό είναι ότι θα παιχθεί στο γήπεδο αύριο και εξαρτάται από το περιβάλλον. Στον Αστέρα παίζουν πολλοί ξένοι. Δεν ειναι ακριβώς ελληνική ομάδα ο Αστέρας.

Σίγουρα ευχαριστώ που με θυμάστε. Πέρασε πολύς χρόνος στην χώρα σας. Ήμουν εδώ και ο Αστέρας έπαιζε στην Β'-Γ' Εθνική. Κάθε χρόνο πήγαινε πιο ψηλά. Όπως είπα πριν παρακολουθούσα το πρωτάθλημα σας. Ο Αστέρας έκανε μεγάλες νίκες με ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ κλπ. Έχει πολλούς ξενους. είχε και τον πρώτο σκόρερ. Έχει Έλληνα πρώτο προπονητή. Ο Αστέρας μας ξέρει και τον ξερουμε.

Αν δεν ήταν η νίκη, δεν θα ήμασταν εδώ. Σίγουρα όλοι θέλουν να κερδίσουν. Ήρθαμε για τη νίκη. Όλα εξαρτώνται από τους παίκτες. Αν είμαστε σε καλή μέρα, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Κάναμε και λάθη. Θέλουμε να περάσουμε στο Europa. Το βασικό είναι να γίνουν όλα αύριο και να πάρουμε τη νίκη".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων