ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Μάχη για την πρόκριση" (VIDEO)

Με αποφασιστικότητα, αλλά και ρεαλισμό. Με σεβασμό, αλλά και εμπιστοσύνη στην ομάδα. Ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε πως ο Αστέρας είναι έτοιμος να δώσει με την Μπεσίκτας την πρώτη από τις δύο μάχες που έχει μπροστά του για την πρόκριση στους "32" του Europa League. 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα: 

 

Το σχόλιό του για τον αγώνα: "Έχουμε την  τιμή να φιλοξενούμε έναν μεγάλο σύλλογο στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Europa League. Έχουμε ετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο αγώνα στον οποίο θέλουμε να διεκδικήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης που έχει η ομάδα μας. Τόσο εμείς, το προπονητικό επιτελείο, όσο και οι παίκτες μας είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα, στον οποίο θα δώσουμε μεγάλη μάχη καταβάλλοντας μέγιστη προσπάθεια. Ελπίζω να γίνει ωραίο παιχνίδι, να το απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και ο κόσμος από την τηλεόραση.

 

Για την κατάσταση του Λούι: "Ο Λούι έχει ελαφρύ διάστρεμμα. Για τον λόγο αυτό κάνει συντηρητικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα".

 

Για την αποχή από την αγωνιστική δράση: Έχουμε προσπαθήσει μέσα από δουλειά να κρατήσουμε κατάλληλο αγωνιστικό ρυθμό". 

 

Για την Μπεσίκτας, σε σχέση με την ομάδα που ο Αστέρας αντιμετώπισε στην Κωνσταντινούπολη: "Η Μπεσίκτας θεωρώ ότι έχει βρει τα πατήματα της από το πρώτο ματς και έχει καλύτερη συνοχή. Έχει καλύτερη πορεία, κάτι που φαίνεται από το ότι είναι πιο κοντά στην πρόκριση από εμάς και βρίσκεται στην κορυφή του τούρκικου πρωταθλήματος. 

 

Η σύγκριση των δύο ματς: "Η φιλοξενία μας είναι η ανταπόδοση της καλής φιλοξενίας που είχαμε στο ματς της Κωνσταντινούπολης. Αντιμετωπίζουμε την οποιαδήποτε ανταγωνιστικότητα μόνο στο πλαίσιο  του παιχνιδιού. Αν συγκρίνουμε τα δύο παιχνίδια κρατώ την καλή αμυντική συνοχή στο πρώτο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ημασταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην επίθεση και σκοράραμε με λίγες ευκαιρίες, σε αντίθεση με την Τότεναμ που κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε όσο θα μπορούσαμε". 

 

Για τον όμιλο και τις πιθανότητες πρόκρισης: "Ευελπιστούμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση. Έχουμε δύο βήματα μπροστά μας. Βλέπουμε ένα - ένα τα παιχνίδια και ευελπιστούμε με την Μπεσίκτας να κάνουμε το πρώτο βήμα". 

 

Για τον Ντεμπά Μπα και τη φόρμα στην οποία βρίσκεται: "Ο κάθε παίκτης έχει μια σωστή εκπαίδευση των καθηκόντων του ανεξαρτήτως αντιπάλου. Όποιος και να είναι ο φορ, έχουν οι στόπερ την ίδια δουλειά. Εμείς έχουμε κάνει ανάλυση το πως παίζει ο κάθε αντίπαλος. Ευελπιστώ ότι αύριο οι παίκτες μας να τον αντιμετωπίσουν κατάλληλα". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων