ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αναστασίου: "Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά"

O τεχνικός του Παναιτωλικού στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΑΣΤΕΡΑ στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στο παιχνίδι. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς:

"Δυστυχώς οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Κάναμε αρκετά λάθη για μια ακόμα φορά δίνοντας παράλληλα και πολλά δώρα στον αντίπαλο. Σίγουρα είναι δύσκολα όταν δέχεσαι γκολ στο 90', αλλά τα παιδιά προσπαθήσανε. Καταφέραμε να επανέλθουμε, ισοφαρίσαμε το παιχνίδι αλλά όταν δεν έχεις την κατάλληλη συγκέντρωση, θα το πληρώσεις. Θα πρέπει από εδώ και πέρα να κοιτάμε τις λεπτομέρειες και να μην χάνουμε τη συγκέντρωσή μας".

Για το κίνητρο της ομάδας στα playouts: "Θα πρέπει να κερδίζεις τα παιχνίδια, τόσο απλά. Επίσης θα πρέπει να βρούμε και το κίνητρο, να προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ενενηντάλεπτο και να προσέχουμε πάρα πολύ τις λεπτομέρειες".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων