ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προπονήθηκε στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

Φωτογραφία: oficretefc.com

H αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται στην Τρίπολη από το πρωί του Σαββάτου (1/10) και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον ΑΣΤΕΡΑ με προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Αρκάδων.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

"Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (1/10) στην Τρίπολη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (2/10, 15:00) αγώνα με τον Αστέρα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της αποστολής προπονήθηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Αρκάδες, η ομάδα μας θα επιστρέψει οδικώς στην Αθήνα και θα “πετάξει” στις 21:00 με προορισμό το Ηράκλειο

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Stevens, Μανδάς, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Yohou, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Diousse, Μπουζούκης, Toral, Perea, Στάικος, Mellado, Guerrero, Dicko, Durmishaj, Bifouma". 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων