ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τερζής: "Με το σκεπτικό που είχαμε με τον ΠΑΟΚ και κόντρα στον ΑΣΤΕΡΑ"

O υπηρεσιακός τεχνικός του Άρης, Απόστολος Τερζής, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στο κυριακάτικο (11/9, 21:30) ματς με τον ΑΣΤΕΡΑ στην Τρίπολη. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Μεταξύ άλλων ο Απόστολος Τερζής ανέφερε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η ομάδα έδειξε πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, κάναμε ευκαιρίες. Νομίζω ότι δικαιούμασταν το γκολ, το μόνο που μας έλειψε. Δικαιούμασταν τη νίκη, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη μεριά, στην άμυνά μας δεν κινδυνέψαμε, μία φάση είχε ο αντίπαλος, ήταν ο τερματοφύλακάς μας εκεί και την έβγαλε. Μας μένει η πίκρα ότι δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί, αλλά είμαστε χαρούμενοι για την εικόνα των ποδοσφαιριστών, τα παιδιά έχουν πάρει ψυχολογία και είμαστε καλά".

Για το ματς με τον ΑΣΤΕΡΑ: "Γνωρίζουμε ότι είναι μια ποιοτική ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές. Βέβαια, έχει αλλαγή στην τακτική συμπεριφορά σε σχέση με πέρσι. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα, ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο, αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς".

Για το τι θα χρειαστεί για τη νίκη στην Τρίπολη: "Θα πρέπει να έχουμε το σκεπτικό που είχαμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα στο δεύτερο, να κρατήσουμε μπάλα, να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές για να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη".

Για το μεγάλο ρόστερ του Άρη: "Σίγουρα είναι πονοκέφαλος για όλους τους προπονητές, αλλά είναι ευχάριστος. Όταν έχεις δύο ποδοσφαιριστές ισάξιους για την ίδια θέση, αναγκάζεσαι να σκεφτείς μόνο τα ''συν'' και τα ''πλην'' για κάθε παιχνίδι. Είναι ευχάριστο να είναι όλοι υγιείς και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων