ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τεχνική και τακτική στον Άρη πριν τον Αστέρα

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία για τον αγώνα του ΑΡΗ με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ανακοινωθεί αύριο το μεσημέρι.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (11/09, 21:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για την πελοποννησιακή πόλη).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις τεχνικής στο πρώτο κομμάτι, τακτική και στατικές φάσεις στο δεύτερο).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων