ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με Ουί Τζο Χουάνγκ στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Κυριακή (28/8) στου Ρέντη και μετά ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε γνωστή την αποστολή, στην οποία παρών δίνει για πρώτη φορά ο Ουί-Τζο Χουάνγκ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Εκτός είναι όπως αναμενόταν ο Μαντί Καμαρά ο οποίος ετοιμάζεται για Ρόμα, o Αγκιμπού Καμαρά, ενώ δεν είναι ακόμη έτοιμος κι ο Παπασταθόπουλος.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος φέτος έχει παίξει μόλις 11' με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα είναι και πάλι στην αποστολή μετά το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Καραϊσκάκης και μένει να δούμε αν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Ραντζέλοβιτς, Ροντρίγκες, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων