ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χωρίς Λάμπρου ο ΟΦΗ κόντρα στον ΑΣΤΕΡΑ

Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΑΣΤΕΡΑ στην Κρήτη για την 6η αγωνιστική των Play Out της Super League Interwetten (8/5 - 16:00). Εκτός αποστολής ο τραυματίας Λάμπρου, επιστροφή για Ντε Γκουζμάν, Ντουρμισάι, Τοράλ και Κοροβέση. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΣΤΕΡΑ για την 6η αγωνιστική των Play Out της Super League Interwetten (8/5 - 16:00). Ο Νίκος Νιόπλιας έχει και πάλι διαθέσιμους τους Ντε Γκουζμάν, Ντουρμισάι, Τοράλ και Κοροβέση, εκτός έμειναν ο τραυματίας Λάμπρου και οι Βάτερμαν, Σηφάκης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Φαν Ντάινεν και Καστάνιος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Επασί, Σωτηρίου, Μανδάς, Ουές, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Μπουζούκης, Τοράλ, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης, Φελίπε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων