ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φέστα: "Σημαντική νίκη υπό μεγάλη πίεση"

Ο τεχνικός της Λαμίας Τζιανλούκα Φέστα παραχώρησε δηλώσεις στη κάμερα της NOVA μετά τη νίκη επί του ΑΣΤΕΡΑ και τόνισε πως η νίκη ήταν πολύ σημαντική, καθώς ήρθε υπό μεγάλη πίεση.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού:

"Είμαι πολύ χαρούμενους για τους παίκτες μου γιατί έκαναν πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί βρισκόμαστε υπό μεγάλη πίεση. Απομένουν δύο πολύ σημαντικοί αγώνες για εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι".

Για την ήττα του Απόλλωνα: "Δεν ρώτησα το αποτέλεσμα του Απόλλωνα ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι".

 

Για τον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα: "Ξέρουμε ότι θα είναι… τελικός για εμάς, είμαστε χαρούμενοι για το σημερινό αποτέλεσμα, από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων