ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η αποστολή της Λαμίας για Τρίπολη

Ο Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε την αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με τον ΑΣΤΕΡΑ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Επιστρέφουν Αραμπούλι, Γκαραβέλης και Μαρτίνεθ.

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον  ΑΣΤΕΡΑ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 5η αγωνιστική των Play Out της Super League Interwetten.

Ο Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε την αποστολή για την Τρίπολη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Αραμπούλι, Γκαραβέλης και Μαρτίνεθ, ενώ εκτός παραμένουν οι Αντέτζο, Βύντρα, Νινούα, Τσούκαλος και Βέλλιος.

Στην αποστολή της Λαμίας είναι οι: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων