ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εκτός ο Χατζηγιοβάνης με Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός με δυο προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Αγιούμπ να μπαίνει στην αποστολή και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να παραμένει εκτός.

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε τον Αγιούμπ στην αποστολή (είχε συμβεί και για το ματς με τον Ιωνικό μέχρι να «κοπεί» στο τέλος), όπως και τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ, εκτός παρέμεινε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Εκτίει τιμωρία μιας αγωνιστικής στο ματς του Σαββάτου στη Λεωφόρο λόγω συμπλήρωσης του ορίου καρτών ​​​​​​ ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Η αποστολή: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων