ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νιόπλιας: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε περισσότερη ενέργεια"

Ο Νίκος Νιόπλιας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μετά την αναμέτρηση με τον ΑΣΤΕΡΑ και στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν οι Αρκάδες.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΗ:

 "Είχαμε μεγάλο πρόβλημα συνοχής ως ομάδα. Είχαμε πολλά προβλήματα πριν το παιχνίδι. Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε την έδρα του. Είναι πολύ καλή ομάδα. Η χρονιά δεν μπήκε καλά, αλλά έχουμε πολλά προβλήματα. Ο κορωνοϊός δημιουργεί πολλά προβλήματα, πέρα από τους τραυματισμούς που είχαμε. Ο Αστέρας είχε μεγαλύτερη ζωντάνια από εμάς.

Είμαστε πολύ νωρίς ακόμη. Έχει πολύ δρόμο ακόμη για το ποιος θα μπει στην εξάδα. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό που έχει ξεφύγει όλες οι ομάδες είναι κοντά.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά λόγω ρυθμού. Καλύτερα να παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Θα ήταν καλύτερα να παίζαμε στην έδρα μας. Υγεία εύχομαι. Ως ΟΦΗ πρέπει να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων