ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Mε πολλές απουσίες ο ΟΦΗ στη Τρίπολη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΑΣΤΕΡΑ στη Τρίπολη (4/1, 19:30) με τον Νίκο Νιόπλια να ανακοινώνει την 21μελή αποστολή.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής (4/1) αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε άσκηση κατοχής μπάλας, ταχύτητες αντίδρασης, άσκηση τακτικής και παιχνίδι μικρών σχέσεων. 

Από την αποστολή που θα “πετάξει” με προορισμό την Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη, απουσιάζει ο τιμωρημένος (λόγω αποβολής στο προηγούμενο ματς) Mellado, οι Μαρινάκης, Διαμαντής, Γιάννου, Σηφάκης οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, ο ανέτοιμος Toral, o διεθνής με την Εθνική Καμερούν Epassy και ο τραυματίας Weiss.

Στην 21μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα στην Τρίπολη, συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Βούρος, Λυμπεράκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Selimovic, Μπαλογιάννης, Neira, Gallegos, Στάικος, De Guzman, Nabi, Λάμπρου, van Duinen, Γρίβας, Kamau, Τσιλιανίδης, Castaignos, Durmishaj.

Η ομάδα μας θα προπονηθεί στην Τρίπολη το πρωί της Τετάρτης 5/1 και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επιστρέψει στο Ηράκλειο μέσω πτήσης από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων